Bel altı vurma hakkında anlayışınıza da şaşırmıyorum.
Hayırlı günler. Lütfen polemik yapmak için benim konuyu hedef almayın.
Canı sıkılan başka konuya geçsin.
Aynen.
Konu sahibi alkış mı bekliyorsunuz?
Tamam siz iyi insansınız.
Bizler kötüyüz.
Oldu mu şimdi?
Affettiysen affetin, kendi kararın..
Şimdi bunu altıntılayıp, üslubunuza dikkat edin ihihi alın bu da hadis bakınnnn demeyin lütfen.
işin bi yanı da o zaten canım, affedip affetmeme inisiyatifi zaten bizlerde olmamalı bu işin hukuki ve mesleki yaptırımları olmalı
Lütfen yorum yazmadan önce konudaki tüm yorumları iyice okuyun.
Benim de çorbada tuzum olsun misali yorum yazayım derken,ve "cahil" kelimesi kullanırken biraz daha batmanıza kendiniz sebep oluyorsunuz.
Hemşirenin stajyer olarak nöbet tuttuğunu yazmıştım yukarıdaki mesajımın birinde.
Siz yurt dışı okul,üniversite,mastır,doktora mezunları hakkında bilgiye sahip değilseniz,bunda benim suçum yok.
stajyer olarak hemşirelik yapan biri okul bitirip doktor olamaz.
yani o kişi için "o sırada stajyer hemşireydi okul okuyodu, şimdi okulunu bitirip doktor olmuştur" diyemezsiniz.
stajyer hemşiredir, gider tıp fakültesi kazanır anca o zaman doktor olur.
yani bu durum benim gerizekalılığımdan değil sizin Türkçe kullanım bozukluğunuzdan,anlatım hatanızdan kaynaklıdır.
ayrıca bu durumun yurtdışında da böyle olduğunu biliyorum
orda da eminim ki hemşirelik ve doktorluk apayrı dallardır
yurtdışındasınız diye insanları salak yerine koymayın
Hiçkimse hiçkimseyi bilerekten üzmez,elbetteki kazadır.
Kk hatunlarını tanımadığın nasılda belli oluyor yemiyoruz biz uydurma konuları helede başka konu karşılığında açılan konuları
Hemşire nasıl dr oluyor onuda hepimiz merak ediyoruz ayrıca
Kardeşim siz neden konuyu bu kadar abartıyor ve başka boyutlara çekiyorsunuz anlamış değilim.
Evet ben yurt dışı eğitim aldım. Müslümanım elhamdülillah,namaza başladım 10 sene önce, ehli beyt hocalarım var. Bana öğretilenleri,merhametli,hoşgörülü,bağışlayan birisi olmayı öğreten büyüklerime yok siz yanlışsınız mı diyeyim??? Diğer konu sahibine de bu konuda tavsiye ve önerilerimde bulundum.
Ben yabancı bir millettenim, Türk hanımlarına olan sevgimden,saygımdan dolayı sabırla sizleri dinliyorum. Fakat bu benim şahsıma olan hakaret karşısında sessiz duracağıma sebep olamaz. Hakaret eden şahıs iftiraya uğramadı. Dalga geçip,böyle ciddi konularda gülen insanın ruh halini kendi açtığı konusuyla susturmak ve haddini bildirmek gerekti,bu da yapıldı.
HANI SABAHTAN BERI ADALETTEN DEM VURUYORSUNUZ???
Buyurun şimdi söyleyin bakalım,adil kimdir?
Birisine hakaret ederek gülmek ve bunu ulu orta insanlara göstererek yapmak,yoksa şahit getirerek kendini savunmak?
Ben gayet normal şekilde konu sahibine düşüncelerimi bildirirken,1,2 canı sıkışan arkadaş sohbet olsun diye konuya değil de,konu dışında yorum yapıyor,ve kendi kişiliğini ortaya koymuş oluyor.
Hala sabırla susuyorum.
Allah anlayanı da anlamayanı da islah eylesin.
Kuzum yurt dışı eğitim alsaydınız böyle konuşmadınız :))
Ayrıca KK hanımları benim merak konum değil.
Her kese saygım var,lakşn saygısızlık edene yeri ve haddi bildirilir.
KONU BURADA BEN TARAFIMDAN KAPANMIŞTIR!
Merhaba arkadaşlar.
Bu konuyu açma gereği duydum,çünkü arkadaşımın açmış olduğu konuya benzer bir durum yaşadım hayatımda ve affettim.
Bunu yaparken de kendi adıma çok hafifledim ve doğru bir adım attığımı düşündüm.
17 sene önce sezeryenle yavrumu hayata getirdim,ameliyat sonrası bir gece yoğun bakımda kaldım. Ağır bir ameliyat geçirmiştim. Çocuğum 5 gün küvette kaldı,ölme riski vardı. Hamd olsun şuan sağsağlim,delikanlı :)
O gece ateşim 40 ları geçti,nöbetçi hemşire bana yanlış iğne ve yanlış yere (bacağıma) yaptı.
Sabah bacağım şişmeye başladı,mikrop kapmıştı.
Derken bacağım günbegün şişti,ateşler içinde yanıyordum.
Bacağımda kangren olma ihtimali vardı. Neysemki Allah'ın sevilen kuluymuşum,başka bir hastaneden cerrah getirdiler bacağımda ameliyat yapıldı. Bu hadise sonrası baş hekim o hemşireyi işten kovdu.
Taburcu olduğum gün baş hekimin odasına gittim,ondan bir ricada bulundum. O hemşire kızımızın işe geri alınması hakkında ricada bulundum. Ve sağolsun başhekim de anlayış gösterdi,ben gittikten sonra kızı geri işe almış (elbette uyarılar vermiş,daha dikkatli olması hakkında tenbih etmiş)
Hemşire kızın ne kadar pişman ve utanç içinde olan ağlayan bakışları gözümün önünden gitmiyordu.
Hata yapmak biz kullar içindir,lakin hatalarımızdan ve pişmanlıklatımızdan çıkardığımız ders çok daha önemlidir bana göre.
Ikinci hataya sürüklemez bizleri ve dikkatli oluruz,öyle değilmi???
Şimdi siz arkadaşlar söyleyin bana,hemşire kızımızı affetmekle yanlışmı yaptım?
Ekmeğinin elinden alınması,utanç ve töhmet altında hayatını sürdürmesine izinmi vermeliydim?
Şimdi bizim olayı onaylamamız neyi değiştirecek ki?
Yani iyi yapmamışsınız desek geri dönüp hemşire hanımı işten attıramayacağınıza göre ki üzerinden 17 sene geçmiş bir mevzu.
Siz yapmışsınız bir büyüklük tamam bitti.
Bizim yaptığımız yorumların neye faydası olacak
bir de şu var yani;17 sene öncesindeki bir anıdan öte giden ne var.
o zaman anılarımız diye bir topik açalım orada paylaşalım.
sonuçta 17 sene öncesinden kalan bir hasar yok konu sahibinde hani dertli olsa.. alınacak ders desem o da yok... hastaneler, hasta hakları, çalışan hakları sil baştan milyon kez değişti. aydınlatmadan önce amaç ne konudaki onu da anlatıverirse iyi olur.
Herkesin kendi gibi affedici olmasını istiyor arkadaş, geçen kanuni yoldan hakkını aramaya kalkan birine de ısrarla affet dedi, hatta kaliteden, size yakışan budur gibi ucu açık laflar etti.
Adam cinayet işlesin, affedelim, tecavüz etsin affedelim. Hepimiz kardeşiz e mi bağlamak istiyor mevzuyu anlayamadım ben...
evet yanlış yaptın bu hata bardak kırmaya benzemiyo ya bacağın kesilseydi o zamanda bu kadar rahat affedebilecek miydin, ben afferim diyemicem sana üzgünüm ben dava bile açardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?