Sezeryan sonrası idrar yaparken ağrı

Haticesare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
25
12
88
32
Merhaba arkadaşlar benn 12 gün önce sezeryan oldum. Sezeryanımın 4-5 günleri idrar yaparken ağrı vajinada ağrı oldu. Şuan idrar yaparken ağrı hala devam ediyor. Bugün dr geldim idrar yolu enf da yok. Ama tarif ettiğim herşey idrar yolu enf işaret ediyor. Anlayamadm. Bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun.

Dogumdan sonra bende olmustu idrar yolu enfeksiyonu, tek dozluk toz antibiyotikli ilac var gece yatmadan once iciyorsun (son kez wc gidip ilaci icince sabah wc gitmen lazim, ilac tum gece icerde kalip mikroplari temizliyor).Ben bir doz kullninca iyilestim.Idrar yaparken yanma,sik idrar yapma istegi vs oluyordu bende.

Dogumdan sonra bende olmustu idrar yolu enfeksiyonu, tek dozluk toz antibiyotikli ilac var gece yatmadan once iciyorsun (son kez wc gidip ilaci icince sabah wc gitmen lazim, ilac tum gece icerde kalip mikroplari temizliyor).Ben bir doz kullninca iyilestim.Idrar yaparken yanma,sik idrar yapma istegi vs oluyordu bende.

Banada onu verdi dr dün. Bugün daha iyiyim elhamdülillah. Günlük 3 litre su iç dedi.

Back
X