- 2 Ağustos 2017
- 1.231
- 1.567
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim dr um kullan dedi de ben kullanmadım çok sıkıyor ben g0mde 5 lt su içiyorum faydası oluyor ewet hazır su yada kaynamış su öneriyorum karnını daha hızlı indiriyor..
Sezeryan olali 6 gunoldu, doktorum ameliyathaneye girer girmez hemen korseyr basla dedi. Sezeryan sonrasi da kontrole odaya geldigindekorse kullandedi, taburcu olurken yine korse kullandedi:)
Kirmiyorum bende takiyom simdilik:)
Ben 3.gun basladim takmaya ve takinca asiri rahatlamistim. Arada cikarip takiyodum eczaneden almistik.
benim 6 kg gittiKac kilo gitti peki dogumla beraber canim ... Ayy aldigim korse cok darmis giyince mefes alamadim Benim doktorcugumda giderken bile korseyi suan giymiyiruz haberin olsun dije dije gnderdi
Val acikcasi henuz giden bir kilo yok doguma girdigim kilosayim hala, ama cok fazla odemim oldu spinalden sonra, muhtemelen henuz kendi kilomu goremiyorum, 10 gun daha surer bence....Kac kilo gitti peki dogumla beraber canim ... Ayy aldigim korse cok darmis giyince mefes alamadim Benim doktorcugumda giderken bile korseyi suan giymiyiruz haberin olsun dije dije gnderdi
benim 6 kg gitti
cnm kimyon veriyormusun çok rahatlatıyor bebeği kimyon tohumu bir tatlı kaşıgı bir çay bardağı su anne sütü ılıklıgında werilmesi lazım çok azda seker benim ikinci bebeğim ve çok rahatız çok şükür kızımıda öyle büyüttüm yegenlerimde kimyon tohumuyla büyüdü dene derim sanada tavsiyem hazr su iç 5 tl koy baş ucuna yada kaynatılmış su gzl süt yapar kolay kg vermene yardımcı olur karnındaki şişliği alırrr..
ay sen kayısı yeme cnm bana dr bi ilaç verdi o gayet ii geldi sana ilaç yazmadımı dr
kullanıyorum cnm ben hala toz seklinde bi bardak suya koyuyorsun ölçeği var şuan kv deydim yazarım size ..Yazmadı ismi ne ilacın hatirliyomusun canim