• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrasi korse

Tugce16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
1.231
1.567
53
Arkadaslar bugun sezeryan oldum korse kullanımını doktorum önermiyor onun yerine gunde 3 lt su iç ve yuruyus yap ilk bir haftadan sonra kendini yormayacak sekilde daha kısa sürede toparlarsin diyo.. Sizlerr ne zaman kullanmaya başladınız sizin doktorlariniz ne dedi

benim dr um kullan dedi de ben kullanmadım çok sıkıyor ben g0mde 5 lt su içiyorum faydası oluyor ewet hazır su yada kaynamış su öneriyorum karnını daha hızlı indiriyor..

Sezeryan olali 6 gunoldu, doktorum ameliyathaneye girer girmez hemen korseyr basla dedi. Sezeryan sonrasi da kontrole odaya geldigindekorse kullandedi, taburcu olurken yine korse kullandedi:)

Kirmiyorum bende takiyom simdilik:)

Ben 3.gun basladim takmaya ve takinca asiri rahatlamistim. Arada cikarip takiyodum eczaneden almistik.

Sezeryan olali 6 gunoldu, doktorum ameliyathaneye girer girmez hemen korseyr basla dedi. Sezeryan sonrasi da kontrole odaya geldigindekorse kullandedi, taburcu olurken yine korse kullandedi:)

Kirmiyorum bende takiyom simdilik:)

Kac kilo gitti peki dogumla beraber canim ... Ayy aldigim korse cok darmis giyince mefes alamadim Benim doktorcugumda giderken bile korseyi suan giymiyiruz haberin olsun dije dije gnderdi

Ben doğurmadım ama aynı sezeryan gibi kist ameliyatı oldum ;) o zaman benle olan bir iki kişiye korse tak demiş dr bana demedi kilolu olduğumdan heralde beni önemsemedi :110: keşke bilip taksaydım göbeğim aşağı sarkık hala bence de tak derim :KK51:

Kac kilo gitti peki dogumla beraber canim ... Ayy aldigim korse cok darmis giyince mefes alamadim Benim doktorcugumda giderken bile korseyi suan giymiyiruz haberin olsun dije dije gnderdi
benim 6 kg gitti

Val acikcasi henuz giden bir kilo yok doguma girdigim kilosayim hala, ama cok fazla odemim oldu spinalden sonra, muhtemelen henuz kendi kilomu goremiyorum, 10 gun daha surer bence....

Bende evdeki gebelik oncesi korselerimi giyerim diye dusunuhodum ama oyle olmuyomus:) hicbirine sigamadim:)

cnm kimyon veriyormusun çok rahatlatıyor bebeği kimyon tohumu bir tatlı kaşıgı bir çay bardağı su anne sütü ılıklıgında werilmesi lazım çok azda seker benim ikinci bebeğim ve çok rahatız çok şükür kızımıda öyle büyüttüm yegenlerimde kimyon tohumuyla büyüdü dene derim sanada tavsiyem hazr su iç 5 tl koy baş ucuna yada kaynatılmış su gzl süt yapar kolay kg vermene yardımcı olur karnındaki şişliği alırrr..

cnm kimyon veriyormusun çok rahatlatıyor bebeği kimyon tohumu bir tatlı kaşıgı bir çay bardağı su anne sütü ılıklıgında werilmesi lazım çok azda seker benim ikinci bebeğim ve çok rahatız çok şükür kızımıda öyle büyüttüm yegenlerimde kimyon tohumuyla büyüdü dene derim sanada tavsiyem hazr su iç 5 tl koy baş ucuna yada kaynatılmış su gzl süt yapar kolay kg vermene yardımcı olur karnındaki şişliği alırrr..

Kendim kimyon ictim ama fayda olmadi hala buyuk tuvaletime cikamadim surekli kayisi yemekten migdem allmiyor artik ne ypmaliyim bu konuda ..

ay sen kayısı yeme cnm bana dr bi ilaç verdi o gayet ii geldi sana ilaç yazmadımı dr

Sezeryanla doğum yaptım, 3. Aydan sonra izin verdi doktorum. Daha önce gerçekten de takamazmışım, ciddi derecede sıkıyor. Allah korusun iç dikişlere zarar verebilirdi. Ben korse takmaya başladığımda spiral taktırmıştım, korse kanamamı artırmıştı. Doğumdan hemen sonra zaten insanın kanaması oluyor, bence doktoruna sormadan kullanma. Geri dönüşü olmayan bir hasar verme kendine.

Back
X