- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Göbekte iki kesik vücuda zarar değil mi ,anestezi de çabasıBenim doktorum şöyle bir açıklama yapmıştı bir vücuda bu kadar zarar vermeye gerek var mi göbekte kesik vajinada kesik bu bir vücud olmaz sen zaten yapamazsin müsait değilsin demisti. Birde kan kaybi aşırı olabilirmis.
Tek kesi var bende ayni yerden kesti anestezide epidural.. normal doğumlarda da kullanilan tabi dozu farklıdır. Aslında inanir misiniz bilmem ama 2 doğumumda da sifir acilma oldu 2. Kendi gelmek istedi halde 1. De 41 haftaya kdr bekledikGöbekte iki kesik vücuda zarar değil mi ,anestezi de çabası
İyileşme süreci daha erlen diyeBir tane kesi hattı varken neden yenisini istiyorsunuz ki? İlk sezaryen yaptığı yerden girerler ne vajinanızda bozulma olur ne de farklı yerde dikişiniz olur.
Siz niye normal doğum istiyorsunuz?
Evet var canim bi tanidigim ama doktora gec gitmis ambulansda dogmus bebeği2 sene 2 ay oldu sezeryan ile doğum yapalı şimdi allah nasip ederse 1 ay sonra 2. Doğumumu yapacağımm
Normal istiyorum sezeryan dan sonra normal doğum yapan gören bilen duyan var mı
Özel de mi yaptıAblam yaptı. İlk 2 sezaryen son 2 doğum normal. Sezaryen ile normal arası 3 yıl vardı hiç sorun yaşamadı.
Teşekkür ederim2 yil 2 ay kisa bir sure. Riskli diye biliyorum. Zaten yaptiracak doktor bulabilir misiniz bilemiyorum. Normalde de cok yanasmiyorlar. Bu kadar kisa arayla bilemedim. Hakkinizda hayirlisi.
Evet özelde. Hep bu tarz doğumlar yaptırıyor.Özel de mi yaptı
Evet haklısınız devlet hastaneleri pek yanaşmıyoEvet özelde. Hep bu tarz doğumlar yaptırıyor.
Yapan çok var .. ilk doğumun neden sezaryen. Bu önemli !???2 sene 2 ay oldu sezeryan ile doğum yapalı şimdi allah nasip ederse 1 ay sonra 2. Doğumumu yapacağımm
2 sene 2 ay oldu sezeryan ile doğum yapalı şimdi allah nasip ederse 1 ay sonra 2. Doğumumu yapacağımm
Ben varım2 sene 2 ay oldu sezeryan ile doğum yapalı şimdi allah nasip ederse 1 ay sonra 2. Doğumumu yapacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?