• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrası tekrar gebelik

SaHmErAn

Yusuf alim
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
12.166
6
408
merhaba
benimle aynı zamanlarda sezeryanla doğum yapan arkadaşım var. ocak ayının başında doğum yaptı. bebeğini emziriyor yakınları emzirdiğin için korunmana gerek yok süt korur demişler arkadaşımda dinlemiş şimdi ise yeni hamile olduğunu öğrendi.
1. sorum: sütün koruması diye bir şey varmı ki arkadaş hamile kaldığına göre yok ama kimi arkadaşlarda koruduğunu iddia ediyor
2.sorum: Bana sezeryan sonrası doktorum 1 sene sonra gebeliği düşün dedi ben korunuyorum ama arkadaşım 6 ay sonra gebe aldırması gerekirmi ileride dikişleri açısından tehlike oluşurmu ayrıca bebeği emzirdiği için sütün kalitesi düşermi
şimdiden teşekkür ederim

merhaba
benimle aynı zamanlarda sezeryanla doğum yapan arkadaşım var. ocak ayının başında doğum yaptı. bebeğini emziriyor yakınları emzirdiğin için korunmana gerek yok süt korur demişler arkadaşımda dinlemiş şimdi ise yeni hamile olduğunu öğrendi.
1. sorum: sütün koruması diye bir şey varmı ki arkadaş hamile kaldığına göre yok ama kimi arkadaşlarda koruduğunu iddia ediyor
2.sorum: Bana sezeryan sonrası doktorum 1 sene sonra gebeliği düşün dedi ben korunuyorum ama arkadaşım 6 ay sonra gebe aldırması gerekirmi ileride dikişleri açısından tehlike oluşurmu ayrıca bebeği emzirdiği için sütün kalitesi düşermi
şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşınız adına sorduğunuz sorulara cevap vermeyeceğim.
1. Sütün korumadığını arkadaşınız sayesinde öğrendiniz
2. Doğumdan hemen sonra da gebe kalabilir ve sağlıklı doğum yapabilirsiniz
3. Ancak burada bebeğinizi unutuyorsunuz. Sağlıklı bir gelişim için onun size en az iki yıl ihtiyacı var. Yani bu süre en çok bebeğiniz için önemlidir.
4. Sütün içeriği değişiyor. Ancak burada da anne önemli. Emzirme rahim kasılmalarına yol açıyor. Yorgun düşürüyor.

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. benim bebeğim 1 ay yaşadı ve vefat etti yani şuan emzirdiğim bir bebeğim yok.
tekrar teşekkür ederim
İyi çalışmalar...

Back
X