Sezeryan sonrası tekrar hamile kalmak

Fraeya

🌊
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
336
889
53
Selam! Ekim 2019da doğum yaptım. Her ay acaba hamile miyim derdi beni çoook geriyor. Korunmasına korunuyoruz da insanın içine yine bişey düşüyor. Aslında istiyorum ikinci bebeği ama sezeryan olmanın dezavantajını yaşamak istemiyorum. Sezeryan sonrası tekrardan hamile kalanlar var mı?

Selam! Ekim 2019da doğum yaptım. Her ay acaba hamile miyim derdi beni çoook geriyor. Korunmasına korunuyoruz da insanın içine yine bişey düşüyor. Aslında istiyorum ikinci bebeği ama sezeryan olmanın dezavantajını yaşamak istemiyorum. Sezeryan sonrası tekrardan hamile kalanlar var mı?
Bende istiyorum ama benim bebişim çok küçük 3.5 aylık . Bu bebisim için çok uğraştım erken menopozdayken oldu ardından 2. Olsun istiyorum ama cesaret edemiyorum belki hiç tutmucak ama tutarsa iki sezaryan arası çok kisa olacak .

Bende sezaryan olucam insAllah. Ben hamile kalmak icin en az 18 ay beklemeyi dusunuyorum. Benim annem 32 yil once sezaryanla beni dogurmus ben 7 aylikkende hamile kalmis kardeskm normal olmus. Ikincidemi sezaryan olucak

Bende sezaryan olucam insAllah. Ben hamile kalmak icin en az 18 ay beklemeyi dusunuyorum. Benim annem 32 yil once sezaryanla beni dogurmus ben 7 aylikkende hamile kalmis kardeskm normal olmus. Ikincidemi sezaryan olucak

Sezeryan sonrası normal doğum çok önerilen bir şey değil ama yapana da helal olsun. Ben sezeryan olmak zorundayım. :(

doktorum Doğumdan min1 yıl geçmesi gerektiğini söylemişti riskli gebelik doktoru kendisi.
Herhangi bir özel durum aciliyet yoksa en azından 2 sene beklemenizde fayda var. sezeryan sonrası 2 sene önerilen.

16 aylıkken planlı 2.bebeğimin hamileliğini yaşadım hiçbir sıkıntı yaşamadım
İlkinde taburcu olurken ne zaman düşünebilirim diye sormuştum doktoruma😀2.de de sordum 😀içeride be yaptığını onlar biliyor sonuçta😍

Ilk çocuğunuz sezeryan ile mi olmuştu? Ben sezeryan sayısı arttıkça zor oluyor diye duymuştum bende sezeryan ile dogum yaptım hic cesaret edemem 2.ye ama ben genel olarak 2.cocugu zaten istemiyorum hiç korunma yolları ne olursa olsun insan korkuyor gercekten

Sezeryan sonrası normal doğum çok önerilen bir şey değil ama yapana da helal olsun. Ben sezeryan olmak zorundayım. :(

Aynen oyle bazi sartlarda yapilarlar sadece. Biz ikinciyide dusunuyoruz benim sagglik sorunumdan dolayi ben sezaryan olucam. Daha dogrusu doktorum bana birakti ama normale zorlamadi. Ben basindan beri zaten istemiyordum

Back
X