Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal dogum olacakti sancim gelmedi 6 saat suni sancidan sonra acilma 6 cm di ve muayene de zorlandigim icin genel anesteziyle sezeryan oldum. Sedyeyle ameliyathaneden vikarken baska sedyeyle carpistim o aciyi asla tarif edrmem.Arkadaşlar sezeryan sonrası ne gibi olumsuzluklar yaşadınız sonrasında naptınız nasıl giderdiniz bu olumsuzluklari... ve şuan ne alemdesiniz Ben baya sıkıntı yaşadım üstüne lohusalık sendromu derken yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum fikir ve yardımınıza ihtiyacım war...
Ben de tıpkı sizin gibi düşündüm,çok suçladım kendimi ama şimdi gülüyorum ne kadar saçmalamışım:) Normal doğum yapan bazı tanıdıklarım var bir ayda anca toparlananlar veya alt dikişten çok çekenler yani belli olmuyor ama doğal normal doğum en güzeli elbette ve dikişsiz sıkıntısız atlatanlar çok şanslı. Doğum şekli önemli değil,önemli olan anne ve bebeğin sağlığı.Ben normal d denerken bazı şeylerden dolayı sez döndü olay kendını çok suçladım beceriksizim diye kendimi kestirdim yarım insan oldum diye çok üzüldüm . Bu bir ay kadar sürdü kızımı sevemedim . Bide hareket edemıyordum acıyodu çünkü bua etkıledi beni ama iki hafta sonra iyi oldum tabi . Sanki hıc normal olamıckamısım gibi geliyordu ama su an unuttum pişmanlık yok yani normal olsaydı ii olurdu tabi de depresyondan çıktım . Normal d yapanı ddygduhumda ağlıyordum ben yapamadım diye . Geçti gitti kızım 19 aylık oluyo. İyim
İster normal doğum ister sezaryen hepsi bünye meselesi.Ben de tıpkı sizin gibi düşündüm,çok suçladım kendimi ama şimdi gülüyorum ne kadar saçmalamışım:) Normal doğum yapan bazı tanıdıklarım var bir ayda anca toparlananlar veya alt dikişten çok çekenler yani belli olmuyor ama doğal normal doğum en güzeli elbette ve dikişsiz sıkıntısız atlatanlar çok şanslı. Doğum şekli önemli değil,önemli olan anne ve bebeğin sağlığı.
Öyle tabi,önceden bünyemize hangisinin iyi geleceğini bilemeyiz ama iyi veya kötü hepsi geçiyor zamanla unutuluyor.İster normal doğum ister sezaryen hepsi bünye meselesi.
Normal doğum yapan bir tanıdığım doğurdu geldi hastane odasını süsledi bir diğeri aylarca idrar tutamama sıkıntısı yaşadı.
Sezaryen ( zorunlu) olan bir arkadaşım ben bu kadar rahat olduğunu bilsem 40. haftaya kadar beklemezdim dedi. Ama ben ağrıdan öldüm bittim
İnşallah bende unuturum herşeyiÖyle tabi,önceden bünyemize hangisinin iyi geleceğini bilemeyiz ama iyi veya kötü hepsi geçiyor zamanla unutuluyor.