Hayır bazılarında hiç ağrı sızlama olmuyor ilk iki hafta sonra ben de onu merak ediyorum dr ile alakalı olabilir mi bu dikiş işi...çevremde bazılarının hiç sızlamamış,bazıları ufak üşütmede sızlıyor diyor.Merhabalar
Hemen konuya gireyim yaklaşık 7 ay önce sezeryan ile Doğum yaptım
Malum havalar da soğudu
Bugün annemlere geldim kızımla annemlerin evi soğuktu biraz ayaklarım falan üşüdü
Kasıklarım çok ağrıdı adet olacakmışım gibi(emzirdiğim için adet olmadım zaten hiç)
Neyse dikiş yerlerim falan sızladı biraz
Bu hep böyle mi olacak?
Sezeryan yaşayan arkadaşlar kendinizi nasıl koruyorsunuz?
Neler yapmalıyım.. ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum kalın çorap falan giyiyorum
Aynen öyle bugün hafif üşüttüm hemen sızladı ağrıdıHayır bazılarında hiç ağrı sızlama olmuyor ilk iki hafta sonra ben de onu merak ediyorum dr ile alakalı olabilir mi bu dikiş işi...çevremde bazılarının hiç sızlamamış,bazıları ufak üşütmede sızlıyor diyor.
Bilmiyorum canıım inşallah olurum yeminle özledim adet olmayıŞu dikiş yerinin sizlamasi olayını cok duyuyorum. 16 ay arayla iki sezeryan yaptim ama bir kere bile dikisim sızlamadı. doktorum cok guzel diktim demisti de gulmustum :)
Acaba adet olacak olabilir misin?
Rahmetli anneannemin ördüğü kalın patiklerle geziniyorum evdePanduf yün çorap falan giyeceksin el mecbur
Bilmiyorum canım ben Doğumdan önce karda kışta ince kıyafetlerle gezinip dururdum çok gezentiydim :):)Soğukla karın ağrısı gayet normal ve sizin de karnınız kasıklarınız ağrımış,bunun sezaryenle dikişle alakası yok.yani siz sezaryen olmasaydınız da kasıklarınız ağrıyacaktı ama psikolojik olarak bunu dikişlere bağlıyorsunuz.
Bende epidural sezeryan oldum şükür belimde ağrı YokBen belimde kalan ağrı dışında hiç sıkıntı yaşamadım sezaryenle ilgili. Belimde olan ağrıyada epiduralden diyorlar.
Kuzenim 8 ay önce sezeryan oldu onun kırmızılık kaybolmuş gösterdiO kirmizilik falan geciyor zamanla. daha 7 ay olmus.
Ne güzel şanslısınız :) bünyeyle alakalı sanırımHiç sızlamadı bugüne kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?