21 sene öncenin koşullarıyla geçmiş ameliyat iziniz ne güzel abla:)
Evet ara sıra gaz ağrısı da yaşıyorum maalesef
Annem hep ince örgü yelek giyer anneannem örmüş zamanında bir sürü var onda alayım bari
Aynen, o zaman nerede öyle epidural falan:)) 5 gün yatırıyorlardı hastanede, ben şanslıydım işinin ehli bir doktora denk geldim, çok ufak bir kesiyle yaptı ameliyatı, ayılmamda, toparlanmamda kolay oldu, elbette bünyeden bünyeye fark ediyor bu gibi şeyler.
Gaz ağrısı yaşıyorsan ayakların iyi ısınamıyor demek ki, üşütmeler ayaktan olur, gaz sancısı da ameliyat yerinde sancı yapar, büyük marketlerde(Migros vb gibi) termal çoraplar var, onlardan alıp üzerine birde panduf giyersen ne sancı ne ağrı, ne gaz sorunu yaşamazsın, sağlıkla büyüt bebeğini
Aynen, o zaman nerede öyle epidural falan:)) 5 gün yatırıyorlardı hastanede, ben şanslıydım işinin ehli bir doktora denk geldim, çok ufak bir kesiyle yaptı ameliyatı, ayılmamda, toparlanmamda kolay oldu, elbette bünyeden bünyeye fark ediyor bu gibi şeyler.
Gaz ağrısı yaşıyorsan ayakların iyi ısınamıyor demek ki, üşütmeler ayaktan olur, gaz sancısı da ameliyat yerinde sancı yapar, büyük marketlerde(Migros vb gibi) termal çoraplar var, onlardan alıp üzerine birde panduf giyersen ne sancı ne ağrı, ne gaz sorunu yaşamazsın, sağlıkla büyüt bebeğini
Rica ederim ne demek patik yetmez, bu dönemde ayakların aşırı üşür, alttan sıcakta gelmiyorsa yerler buz gibi olur, ayakların ısınmadığından gaz sancısı ve ağrı yapar, dikiş yerin ağrır, dikkat etmelisin kendine geçmiş olsun, öpüyorum ablacım
sırf sezeryan değil ki ben üç ameliyat oldum 2012 senesinde iki tane ve bu nisan da bir tane hala üşüttüğümde inanılmaz ağrı çekiyorum. kendinizi yaz kış kollayın geçmiş olsun :)
Bilmiyorum canıım inşallah olurum yeminle özledim adet olmayı
Ama sanmıyorum emiyo bebişim üşütünce ağrıyor hep kasıklarım hevesleniyorum adet olucam diye ama olmuyorum işte:)
Spiral var bende oda mı ağrı yapıyor diye düşünüyorum ama ona da ihtimal vermiyorum çok