Sende mi öylesin bende çok çekiyorum adetim de ya nolcak halimiz böyle ?Ne güzel şanslısınız :) bünyeyle alakalı sanırım
Benim gebelikten önce adetlerim çook ama çok ağrılı geçerdi hastanelik olurdum
Yaklaşık 4 sene oldu ben sezeryan olali hala ameliyat yeri pembemsi bir çizgi halinde duruyor geçeceğini sanmıyorum çokta önemli değil küçük bi iz. Kışın doğum yaptım ama soguktan dolayı öyle bir sizi hissetmedim hic bunyeyle alakalı sanırım.fakat benim o bölgede bi uyuşukluk hissizlik vardı dokununca sizliyodu o sıkıntıların gecmesi yaklaşık 2 sene sürdü maalesef.Merhabalar
Hemen konuya gireyim yaklaşık 7 ay önce sezeryan ile Doğum yaptım
Malum havalar da soğudu
Bugün annemlere geldim kızımla annemlerin evi soğuktu biraz ayaklarım falan üşüdü
Kasıklarım çok ağrıdı adet olacakmışım gibi(emzirdiğim için adet olmadım zaten hiç)
Neyse dikiş yerlerim falan sızladı biraz
Bu hep böyle mi olacak?
Sezeryan yaşayan arkadaşlar kendinizi nasıl koruyorsunuz?
Neler yapmalıyım.. ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum kalın çorap falan giyiyorum
Benim hiç sızlamadı . sanırım doktorla alakalıHayır bazılarında hiç ağrı sızlama olmuyor ilk iki hafta sonra ben de onu merak ediyorum dr ile alakalı olabilir mi bu dikiş işi...çevremde bazılarının hiç sızlamamış,bazıları ufak üşütmede sızlıyor diyor.
ben ikinci ayda adet oldum emziriyorum sezeryanlıyım. belki yorgunluktanda olabilirMerhabalar
Hemen konuya gireyim yaklaşık 7 ay önce sezeryan ile Doğum yaptım
Malum havalar da soğudu
Bugün annemlere geldim kızımla annemlerin evi soğuktu biraz ayaklarım falan üşüdü
Kasıklarım çok ağrıdı adet olacakmışım gibi(emzirdiğim için adet olmadım zaten hiç)
Neyse dikiş yerlerim falan sızladı biraz
Bu hep böyle mi olacak?
Sezeryan yaşayan arkadaşlar kendinizi nasıl koruyorsunuz?
Neler yapmalıyım.. ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum kalın çorap falan giyiyorum
Benimde ağrılı olurdu adet dönemim ama hastanelik olacak kadar değil. Doğum sonrası azaldı regl ağrılarımda. Dikişlerim ağrır diye hiç sakınmıyorum aslında.. doğumdan sonra kısa ince geceliklerle görünce doktorum bile kızmıştı böyle cıbıl cıbıl gezme koru kendini diye. Bünye meselesi belkide.. :)Ne güzel şanslısınız :) bünyeyle alakalı sanırım
Benim gebelikten önce adetlerim çook ama çok ağrılı geçerdi hastanelik olurdum
Evet ağır birşey kaldırınca da ağrı oluyor:)Benim de soğuklar da sızlar ağır iş yaparsam ağrır da geçen koltukların altını sileyim dedim ortaya çektim ittim derken sıcağıyla anlamamışım dinlenirken başladı ağrımaya baya bu zaman sonra ancak geçti ışte
Canım benim hamilelikten önce fenaydı çok adetlerimSende mi öylesin bende çok çekiyorum adetim de ya nolcak halimiz böyle ?gerçi sen emziriyorsun dimi olmazsın baya zaman ne güzel
Sanırım benim de beyazlaşmaz dikiş iZimYaklaşık 4 sene oldu ben sezeryan olali hala ameliyat yeri pembemsi bir çizgi halinde duruyor geçeceğini sanmıyorum çokta önemli değil küçük bi iz. Kışın doğum yaptım ama soguktan dolayı öyle bir sizi hissetmedim hic bunyeyle alakalı sanırım.fakat benim o bölgede bi uyuşukluk hissizlik vardı dokununca sizliyodu o sıkıntıların gecmesi yaklaşık 2 sene sürdü maalesef.
Senin çok yeniymiş canım:)17 günlük taze sezeryanlıyım, cenaze sebebiyle ameliyatımın 10. gününü 10 saate yakın ayakta ve üşüyerek geçirdim, yine de hiç ağrı sızı olmadı, çok şükür. sizin durumun başka bir sebebi olabilir mi acaba? acil şifalar dilerim.
Kusma bulantı hariç hepsi bende de var oğlan 2,5yaşına geldi hala aynıCanım benim hamilelikten önce fenaydı çok adetlerim
Kusma bulantı ishal feci kasık ağrısı ne ararsan var
Gecenin 4 ünde acile gittiğimi bilirim:)
1 buçuk senedir adet olmuyorum gebeliğide sayarsak
Bilmiyorum Doğum yaptım ya artık ağrılı olmaz diye düşünüyorum ama spiral olduğu için olabilir oda ağrı yapıyormuş:)
Bu ağrıların bir çözümü Yok sanırım varsada ben bulamadım
Ne güzel 2. Ayda adet olmuşsun kıskandım :)ben ikinci ayda adet oldum emziriyorum sezeryanlıyım. belki yorgunluktanda olabilir
21 sene öncenin koşullarıyla geçmiş ameliyat iziniz ne güzel abla:)Aranızda en eski sezaryenli benim sanırım, 21 sene öncenin sezaryen koşullarıyla doğum yaptım, ilk 2-3 hafta dikişlerle ilgili sorun yaşamamak için doktorun söylediklerini yaptım, ağrı sızı olmadı hiç, dikiş yerindeki kırmızılıkta 1 sene içinde düzeldi, sonrasında başka Doğum olmadığından mı yoksa cildin yapısından mı bilmiyorum ameliyat izim belli bile değil, çok küçük bir kesiydi zaten o da seneler içinde görünmez oldu.
Bünyeniz Doğum sonrası hassaslaşmış olabilir, bazı insanlar önceden yaşamadığı her sorunu doğum sonrası yaşayabiliyor, bebekte emziriyorsunuz, gaz sorunu olmaması ve sizinde sancı çekmemeniz için ayağınıza panduf giyin, sırtınızda sıcak tutacak hırka yelek olsun.
Bide adet sancısı Doğum yapınca geçer diyorlardıKusma bulantı hariç hepsi bende de var oğlan 2,5yaşına geldi hala aynıyani doğum yapmış olmam benim durumumda zerre fark yaratmadı normal doğum olsaydı durum değişirdi diyenler oldu bana ama bendeki bu bedevilik oldukça normal doğumda fayda etmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?