bende de aynısı olmuştu.kolumu kaldırıp saçımı toplayamıyodum.sezeryan yerimden çok kolum ağrıyodu,o kadar çoktu yani.dr. ameliyathane soğuk olduğu için oluyo dedi,geçer dedi.sıcaktan birden buz gibi ameliyathaneye girdik çıplak ve kollarımız bağlı durduk uzun süre.o yüzdenmiş.4-5gün sonra geçmişti ağrım.geçmiş olsun...
çok mantıklı canım benim doktorum olr öyle ağrılar geçer zamanla demişti. ama benim ağrılarım 2 hafta oldu daha tam geçmedi azaldı çok ama tam geçmedi...
seninki de geçer inşallah canım.bu arada allah bağışlasın bebişlerini.uzuuuun,sağlıklı ömürler versina.s.
saol canımm Allah hepimizin çoçuklarını bağışlasın, sağlık versin inşallah....
Kızlar doğum yapalı 1 sene oldu inanın 6 ay sırt ve göğüs kemiklerim ağrıdı 4 kez doktora gittim ama ağrılarım geçmedi sonra yavaş yavaş hafifledi hala sol kaburga altımda hala ağrılarım var sizlerede böyle şeyler oldumu korkuyorum sol taraftaki ağrılarım beni çok endişelendiriyorartık doktora gitmektende bıktım olabilir diyorlar üşütme diyorlar bıktım artık ama ağrım geçmiyor sizdede böyle şeyler olan varmı cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?