Sezeryan soznrası kol ve sırt ağrısı

office

Ben sizden değilim...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
21.428
66.420
1.123
selam arkadaşlar
ben 3 gün önce genel anestezi ile sezeryan oldum. ertesi günü sol kolumda ve sırtımda dayanamayacak kadar şiddetli bir ağrı başladı. saçımı bile toplayamıyorum diyebilirim. sağ kolumda da var ama diğerine göre daha hafif. sanki çıkmış gibi ağrıyor kıyafetlerimi bile giyemiyorum. hiç böyle birşeyle karşılaşan oldu mu? ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız çok sevinirim...

aynısı bendede oldu kollarım sırtım kaburgalarım acayip ağrıyordu
acaba benı masadan mı düşürdüler bayınken dıye düşündüm
ama yan odada baska bı sezeryan olan hasta vardı onunla konustum aynısı ondada vardı elını bıle kullanamıyordu
bır hafta sürdü geçtı neden oluyor anlamıs degılım geçniş olsun arkadasım

canım benimde aynıydı ama alpim in dediği gibi 1hafta sonra geçiyo geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebişi:ecrin_bebek:

canım benimde 10 gündür çok şiddetli son 5 gündür ise sadece geceleri devam eden sırt ve bel ağrılarım var. geceleri sırt üztü uyuyamıyorım... nedenini bende bilmiyorum. ben ilk başlarda nefes alamıyordum acile gittim kas ağrısı dediler..

canım bendede oldu ikinci gün başladı kollarım kaburgam dayanılmaz derecede ağrıdı iki haftaya toparlandım ağrılarım geçti canım

bende de aynısı olmuştu.kolumu kaldırıp saçımı toplayamıyodum.sezeryan yerimden çok kolum ağrıyodu,o kadar çoktu yani.dr. ameliyathane soğuk olduğu için oluyo dedi,geçer dedi.sıcaktan birden buz gibi ameliyathaneye girdik çıplak ve kollarımız bağlı durduk uzun süre.o yüzdenmiş.4-5gün sonra geçmişti ağrım.geçmiş olsun...

bende de aynısı olmuştu.kolumu kaldırıp saçımı toplayamıyodum.sezeryan yerimden çok kolum ağrıyodu,o kadar çoktu yani.dr. ameliyathane soğuk olduğu için oluyo dedi,geçer dedi.sıcaktan birden buz gibi ameliyathaneye girdik çıplak ve kollarımız bağlı durduk uzun süre.o yüzdenmiş.4-5gün sonra geçmişti ağrım.geçmiş olsun...

çok mantıklı canım benim doktorum olr öyle ağrılar geçer zamanla demişti. ama benim ağrılarım 2 hafta oldu daha tam geçmedi azaldı çok ama tam geçmedi...

çok mantıklı canım benim doktorum olr öyle ağrılar geçer zamanla demişti. ama benim ağrılarım 2 hafta oldu daha tam geçmedi azaldı çok ama tam geçmedi...

seninki de geçer inşallah canım.bu arada allah bağışlasın bebişlerini.uzuuuun,sağlıklı ömürler versina.s.

Bende 4 ay önce genel anestezi ile sezaryen oldum ama hiç böyle bir ağrım olmadı kızlar geçmiş olsun hepinize a.s.

canım bende epidural anesteziyle sezeryan oldum ama ağrılarım olmadı öyle..sadece doğumdan çıktıktan sonra ameliyathaneden omuzlarım biraz ağrıdı oda ameliyathane soğuk olduğu için oldu sonra geçti

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bebişlerinizide allah bağışlasın
bende sezeryanla doğum yapalı 6 aydan fazla oldu ama bu sırt ağrılarım hala geçmedi sırtım resmen kazık gibi yaa kışın hadi soğuktan koruyamadım dedim ama koca yaz geçti hala geçmedi bu ağrılar artık dr a gitmeyi düşünüyorum

kızlar benimde hala ağrılarımda geçme yok hatta şimdilerde arttı biras daha... bu arada ben hala uzanarak uyuyamıyorum. oturarak uyuyorum. benim bebeklerde ikiz, uyumam lazım ama çok güçsüz kaldım artık... bende önümüzdeki hafta doktora gideceğim...

aynı sıkayet bende de oldu
hatta doktora gıttım ama sut yenı gelmeye basladıgı ıcın yapıyor dedı doktor ne kadar dogru bılmıyorum ama 2 hafta surdu ozellıkle sol kolumun agrısı

bendede felaket derecede olmuştu hemde iki kolum omzum sırtım kızımı emziremiyodum agrıdan
bende amelyathanenin çok soğuk olmasından amlyt elisesinin omuzlarının açık olmasından kaynaklandığını düşünmüştüm
bu yüzden yakı takmıştım iki omzumada 2 gune geçmişti

benımde sırt agrım gecmedı bazende cok tatlı kasınıyor.ozelleıkle bı tarafımda daha cok agrı var

saol canımm Allah hepimizin çoçuklarını bağışlasın, sağlık versin inşallah....

Kızlar doğum yapalı 1 sene oldu inanın 6 ay sırt ve göğüs kemiklerim ağrıdı 4 kez doktora gittim ama ağrılarım geçmedi sonra yavaş yavaş hafifledi hala sol kaburga altımda hala ağrılarım var sizlerede böyle şeyler oldumu korkuyorum sol taraftaki ağrılarım beni çok endişelendiriyor:50: artık doktora gitmektende bıktım olabilir diyorlar üşütme diyorlar bıktım artık ama ağrım geçmiyor sizdede böyle şeyler olan varmı cevaplarsanız çok sevinirim

Kızlar doğum yapalı 1 sene oldu inanın 6 ay sırt ve göğüs kemiklerim ağrıdı 4 kez doktora gittim ama ağrılarım geçmedi sonra yavaş yavaş hafifledi hala sol kaburga altımda hala ağrılarım var sizlerede böyle şeyler oldumu korkuyorum sol taraftaki ağrılarım beni çok endişelendiriyor:50: artık doktora gitmektende bıktım olabilir diyorlar üşütme diyorlar bıktım artık ama ağrım geçmiyor sizdede böyle şeyler olan varmı cevaplarsanız çok sevinirim

o lanet ameliyathane soğuğu nasıl bir şeyse geçmiyor 6 aydan önce o tutukluk.. 6 ay ne saç toplayabildim, ne üst giyinebildim.. felç oldum galiba diye ağladım günlerce berbat zamanlardı.. karnımda olmadı sırtımda olan acı.. 6 ay sonra yavaş yavaş geçti ama seninki çok uzun sürmüş. Film çektirdin mi? detaylı incelemeye alındın mı?

Back
X