Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim saol ben 38. Hafta diye biliyordum benim ilk cocugum zaten 38. Haftada kendiliginden dogum baslamisti kendiliginden dogum baslarsa sorun olmuyor o zaman39 haftayi bekliyorlar canim en sagliklisi o
Benim sezeryana girecegim gun sabah nst cekildi doktor sancin cok zaten bugun dogururmussun dedi hatta istersen normali bi dene dedi ben yok kalsın dedimTamam canim saol ben 38. Hafta diye biliyordum benim ilk cocugum zaten 38. Haftada kendiliginden dogum baslamisti kendiliginden dogum baslarsa sorun olmuyor o zaman
Ben normal denemek cok isterim ama malesef doktor kesinlikle yaptirmam diyorki kaldigim sehirde ssvd destekleyen tek doktor bu eskiden yaptiriyormus ama artik risk almak istemiyormus.Benim sezeryana girecegim gun sabah nst cekildi doktor sancin cok zaten bugun dogururmussun dedi hatta istersen normali bi dene dedi ben yok kalsın dedimeger normal istiyosaniz zaten akisina birakin ama bende bi travma annemin bir dogumu evde olmustu ve kucuklugumfe gordum kapinin arasindan ben yapamazdim normal. Zaten aksi bir durumda sanciniz baslasa dahi her zaman sezeryana cevrilebiliyo sadece stres yapmayin bedeninizi ruhunuzu dinleyin
3 kere sezeryan oldum ve üçü de 38. Haftayı tam doldurup 39. Haftanın ilk günlerinde oldu. 38+2, 38+3, 38 +4 gibi..İyi günler herkese ben 32 haftalik gebeyim. İlk cocugum sezeryan oldugu icin doktor bu cocukta sezeryan olur dedi ama tarih vermedi. Sezeryan icin 38. Haftami 39. Haftadami gun veriyor yada sancin ne zaman gelse o zamanmi sezeryan yapiyorlar acaba.
Risk almayin ben sezeryandan cok memnun kalmistimBen normal denemek cok isterim ama malesef doktor kesinlikle yaptirmam diyorki kaldigim sehirde ssvd destekleyen tek doktor bu eskiden yaptiriyormus ama artik risk almak istemiyormus.
Bende genel olarak 38 diye okumustum hatta gecenlerde birinin bebegi bir hafta ilerdeymis doktor 37. Haftada onermis cok sasirmistim3 sezaryenim var. Sırasıyla, 39+3 (plansız) , 38+2 (planlı) ve 38+1 (planlı) de doğum oldu.
Doktorun yaklaşımına bağlı. Benim doktorum planlı sezaryen 38+3 olarak öneriyordu. Haftasonuna denk geldiği için (devlet hastanesinde yaptım doğumları) bebeklerimin bu tarihlerde alınmasına karar verdim.
Ben ise sezeryandan cok cektim herseyin dogali en sagliklisi benceRisk almayin ben sezeryandan cok memnun kalmistim
37 erken gibi.Bende genel olarak 38 diye okumustum hatta gecenlerde birinin bebegi bir hafta ilerdeymis doktor 37. Haftada onermis cok sasirmistim
Amin sagolun hayirlisi olsun ins.37 erken gibi.
38 bitebilirse sıkıntı olmaz inş.
Biz sarılık bile olmamıştık.
Sağlıkla kavuşun inş.