Canım merhaba bende 9 şubatta sezeryanla mecburiyetten doğum yaptım 41. Haftada. Ben normal istiyodum ama açılmam yoktu. Korkmayın yani allah sana o gücü verir zaten. Ben spinal antestezi ile sezeryan oldum baştan sona anlatayım. Ameliyathanede belimden iğne yaptılar eğil diyolar kambur dur bi soguk bişey suruyo herhalde sonra iğne yapiyo sonra benim kalçam sızladı çok çok az ama sinek ısırığı gibi. Ve anında sağ bacağım karincalandi sol da karincalandi derken yatırdılar beni benim belden aşağısı tutmuyo

sondayi o an taktılar hiçbişey hissetmiyosun. Sonra elleri bagliyolar sağa sola ve başlıyolar dolgu yaptirirsin ya öyle düşün. Ayağını oynatmaya çalışma oynatamadikca paniklersin. Mümkünse bi noktaya odaklan orayı incele kafanı yan çevir. Ben 13.30 13.40 gibi girdim 14.05 te bebisim geldi dünyaya. Sonda takarlar muhtemelen hani seçimi sana birakirlarsa da taktir bence çünkü bi kaç saat uyusuyosun zaten altına edersin ve uyuşukluk geçse de ayağa kalktığında muazzam bi ağrın olcak ama 1 seferlik bişey bu. Tuvalete gittiğinde zorlanirsin yani. 8,9 saat sonra yürüttuler beni ve öyle bi ağlamışım ki ayağa kalkınca annemin tansiyonu düştü. Sonra yürüdükçe her yürüyüşünde inan gecicek. Sondayi çıkarırken bu arada bir iki ay uy dersin yüzünü sıkarsın o kadar yani çişini yaparken yanar ya altın bazen ya da şöyle diyim doktor çatı muayenesi yapıyormuş gibi dusun öyle bi acı oluyo geçiyo

ben şuan iyiyim 4,5 gündür kendime geldim rahat yuruyorum iş yapıyorum. Allah kolaylık versin gülüm korkma sakın sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin