Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de, ben de..Takipteyim
Sezeryan mı olacaksınız? Kişiden kişiye ve doktoruna göre de değişebilir zannımca. Bakalım ne yazak annişlerSezeryan ile doğum yapmış annelere sorum olacak.Dikişiniz ne kadar sürede iyileşti hareketlerinizi kısıtladımı zorluk çektinizmi eskisi gibi oluyormu yoksa ağrı sızı büyük bir iz kalıyor mu ?
Pekii o zaman arkadaşın sorularına cevap bekliyoruz canımBen ıkı kez oldum canım Buda sezeryan
Peki 2 doğumunda da aynı yerden mi kestiler?İlk günü Doğumdan çıkınca biraz zorluk oluyor narkozı atıp yürüyene kadar 3 günü daha az oluyor ben 4 günü evi silip süpürmüştüm mesela birazda sizin iradeniz ile alakalı ben genel anesteziyi tercih ettim sipinal istemedim genel bana daha mantıklı geliyor iz kalıyor tabi ama rahatsız edicek gibi degil Doğumdan sonra dikkat etmeniz Laz'ım ilerleyen senelerde biraz üşütünce biraz sızlıyor dikişler onun dışında sıkıntı yaşamadım ben
Tabi dikiş aynı yerden oluyor gene farklı yerden kesik olmazPeki 2 doğumunda da aynı yerden mi kestiler?
henüz doğum şeklim belli değil normal doğum zaten ne sıkıntı olursa olsun en iyisi :) ama sezeryandan çok mu korkmalı acaba ?Sezeryan mı olacaksınız? Kişiden kişiye ve doktoruna göre de değişebilir zannımca. Bakalım ne yazak annişler![]()
:) Rabbim yavrularınızı size bağışlasın nasıl geçti doğumlarınız :)Ben ıkı kez oldum canım Buda sezeryan
Bencede kesinlikle normal doğum. Ama tabi aksi bir durumda sezeryanda bir tercih. Çok korkacak bir durum yok bence. Bu doğum şekli biraz da şans işi bence. Allah gönlümüze göre verir inşallahhenüz doğum şeklim belli değil normal doğum zaten ne sıkıntı olursa olsun en iyisi :) ama sezeryandan çok mu korkmalı acaba ?
tam doğrulamayanlar oluyormuş ilk günler bebeğinizle rahat ilgilenebildiniz mi?Ben 5 gün baya iki büklüm kalmıştım,hatta bundan sonra böyle mi kalacağım diye merak ederken 5. Günden itibaren ciddi şekilde düzeldi. 2. Haftada her işimi yapıyordum. Dikiş yerimde şuanda bi sıkıntı yok ama sonra olurmu bilmiyorum.