ciddi misin yaa. Amane gerek var anadan uryan durmaya. Onların işi gobekle değil mi
oda iyimişutanmana gerek yok..sen baygınken açsınlar ona dua et..bazı drlar sen bayılmadan açıyormuş :)
bn iki kez ameliyat oldum..biri kapalı biride normal ameliyattı..ikisindede bayılınca örtü alındı..
zaten ameliyttan uyanınca ustunde örtü var,istesende açmıyor kımse..zaten o an umrundada olmuyor :)
benim için malesef mumkun değil. Zatenbebeğime sağlıkla kavuşayım da hiç onmli değil sezeryanİmkânınız varsa normal doğum yapın arkadaşlar
sonda spinal iğne yapılmadan önce takılıyor canım ne yazıkkiSpinalde belden igne yapiliyor.ve dolayisiyla sondayi hissetmiyoruz degil mi?
allah rahmen eylesın cok gecmıs olsun cok uzucu emınım cok zordur...Tatlım sıkıntı orda ya sezeryan bi doğum değil ameliyat benim bebeklerim sezeryan sonrası girdiği doğum sokundan oturu öldüler. Rabbim bebeğini sağlıklı ömürlü kucağına almayı nasib etsin
Katlancaz artik ne yapalim :)sonda spinal iğne yapılmadan önce takılıyor canım ne yazıkki
yok yok acımaz kendını kasma guvenKatlancaz artik ne yapalim :)
Haklisin cnm ama burda bayanin verdigi ornekten ziyade,her soylenenden kendimize pay bicip, baskalarinin basina gelenin illaki bizim basimiza da gelecegine inanmak yanlış.ornegin normal doguma karsi olan biri olarak,acilan bir konuya,normal dogum agrilidir sancilidir sezeryani bu yonden tavsiye ederim.dememe karsin beni moralimizi bozuyosun diye topa tutmuslardi.bilmiyorum yaa iyi kotu herkesin yasadigi deneyimi paylasmasi acikcasi benim hosuma gidiyor.allah rahmen eylesın cok gecmıs olsun cok uzucu emınım cok zordur...
fakat bu dedıgınız sezeryanla dogum yapmak zorunda olanlar ıcın nasıl bırsey farkındamısınız?
kımse dogumdan once bu dedıgınızı duymak ıstemez hamılelık zaten cok hassas bı donem ozellıkle bu son ay ya dogumda bebegıme bırsey olursa dıye kabuslar gorurken...
normal dogumda da ölen bırsuru melek var
aynı sekılde sezeryanla veya normal dogan gayet saglıklı yasayanlarda var...
cok zorlu vajınal dogumda bebegı veya anneyı kaybetme durumuda var
bız buna kader kısmet derız dırek dogum seklıne baglamak yanlıs olur...
Amin cnm insallah...tesekkurler...yok yok acımaz kendını kasma guven
aklına hıc acıyacak duygusunu getırme
ben ogun hep soyle dusuncem; mınık kuzu olucak vucudumun acı olarak algıladıgı hıcbırsey yok onların hepsı normal seyler , hepsı mutluluk sevgı.. bebıse deger.
hep boyle dusuncem sonda takılırken bıle oyle dusuncem :)
ınsallah saglıklı sıhhatlı bebıslerımızı kucagımıza alırız allahım ısteyenlere de nasıp etsın...
kesınlıkle oyleHaklisin cnm ama burda bayanin verdigi ornekten ziyade,her soylenenden kendimize pay bicip, baskalarinin basina gelenin illaki bizim basimiza da gelecegine inanmak yanlış.ornegin normal doguma karsi olan biri olarak,acilan bir konuya,normal dogum agrilidir sancilidir sezeryani bu yonden tavsiye ederim.dememe karsin beni moralimizi bozuyosun diye topa tutmuslardi.bilmiyorum yaa iyi kotu herkesin yasadigi deneyimi paylasmasi acikcasi benim hosuma gidiyor.
Amin cnm insallah...tesekkurler...
Allah korusun.hassas donemimizdeyiz bu aralar herseyi kafamizda gercekmis gibi canlandirmamizda ustumuze yok:) son bir aydirda,tv de izledigim dogum anlarina,anne bebek iliskilerine cok aglar oldum ve allah korusun, oglumu,eşimi kaybetme korkusu yasiyorum.hepsi hamilelikten biliyorum.az kaldi ins gececek bu haller.kesınlıkle oyle
buyuzden kendı basımıza gelenın baskasının basına gelecegı fıkrıde yanlıs :)
1 aydır kabus goruyorum sureklı etrafımdakı kotu olumsuz seylerı duyuyorum ustunede sezeryandan dolayı anı kayıp dıye okuyunca alllaaahıımmm sana gelıyorum dedım
Kızlar 24 günlük anne olarak tecrübemı paylaşmak istedim sezeryan ile doğum yaptım çok utanarak günler öncesinden korku uykusuzluk başlamıştı ama düşündüğüm gibi diilmis saat 9.30 da sedyeile aldılar tabiki tam çıplak hatta çamaşır kalabilirm demiştim :) Hayır dedi hemşire sonra bir korku basladi asansöre binerken ve ameliyat masasına geldik etrafta 10/12 kişi hosgeldniz hersey güzel olacak dedi anestezi dr kendini tanıttı birazdan uyuyacaksiniz dedi drum göbek kısmına ilacı sürmeye başladı ve gerisini hatirlamiyrm 10 da oğlum odaya gitmiş bende 11 de boğazda bi hırıltı ile iyimi diye sayiklayark uyandım Allah herkesi sağlıkla evlatlariniza kavustrsun bu arada sondadan korkmayın ben takıldığıni odaya gelen hemşire ıdari bosslttiginda anladim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?