sezeryana girerken????

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar sezeryana girerken tamamen soyunuk oluyoruz tamam da.alt bolgeyle işimiz yok.külodum kalsa olur mu?onsuz koridorlardan gecmek hissi,ben o şekildeyken annemin babamin yanimda olmasi hissi cok utanc verici ne bileyim itici ve cok gicik geliyor:KK43:

Kizlar sezeryana girerken tamamen soyunuk oluyoruz tamam da.alt bolgeyle işimiz yok.külodum kalsa olur mu?onsuz koridorlardan gecmek hissi,ben o şekildeyken annemin babamin yanimda olmasi hissi cok utanc verici ne bileyim itici ve cok gicik geliyor:KK43:
Düşünme öyle... Zaten sedyeyle iniyosun üstün örtük oluyorrr

Külot çizgisinden operasyon olıyorsunuz zaten. Etrafın steril olması için bacaklara kadar mikrop kırıcılarla siliniyorsunuz, ayrıca sonda takılıyor. Tüm bunlar malesef külotla olmuyor.

Külot çizgisinden operasyon olıyorsunuz zaten. Etrafın steril olması için bacaklara kadar mikrop kırıcılarla siliniyorsunuz, ayrıca sonda takılıyor. Tüm bunlar malesef külotla olmuyor.
Evet islemler boyleyse olmazz.cok tesekkurler cvp icin...

onu bırak cıbıl cıbıl kalıyorsun. :D ameliyathanede belden iğne yapıyorlar. sonrasında ne kendini biliyon ne çevreni.

Tek endişen bu olsun ayol bende sezeryana giricem İnşallah ama sonrasından tırsıyorum :))

Ahh ahh takildiginiz seye bakin..zaten uzun bir ameliyat kiyafeti giydiriyolar bir yerinizde gorunmuyor.sedye yada sandalye ile giriyosunuz ..merak etmeyin biryeriniz gorunmez..bir de sonda olayi var tabi mecburen camasirsiz olacaksiniz..zatrn beldenigneyi yiyince leyla gibi olursunuz hicbiseyin farkinda olmadan bir de bakmisin bebegin kucaginda..allah saglik versin bebegine ve sana

Ahh ahh takildiginiz seye bakin..zaten uzun bir ameliyat kiyafeti giydiriyolar bir yerinizde gorunmuyor.sedye yada sandalye ile giriyosunuz ..merak etmeyin biryeriniz gorunmez..bir de sonda olayi var tabi mecburen camasirsiz olacaksiniz..zatrn beldenigneyi yiyince leyla gibi olursunuz hicbiseyin farkinda olmadan bir de bakmisin bebegin kucaginda..allah saglik versin bebegine ve sana
Canim belden igne demişin.spinal anesteziden mi bahsettin anlattiklarinda.

Kızlar ameliyat anında ustundeki o ortulerin hepsi kaldırılıyor mu . anadan uryan mi oluyoruz :eek:

Ayık ben normal doğumdan korkarken bide sezaryen de sonda çıktı amannnn dogurmayim ben en iyisi yaaa nedir bu

Çamaşır olmuyor evet ama uzun vir önlük giydiriyorlar. Ve ben epidural oldum her ana şahit oldum. Sadece önlüğü beline kadar çekiyorlar gögüsler ortada değil yani. Ve inan aklına gelecek o an en son şey çıplaklık :)

Spinalde sonda oluyormu.hayir yaaaa ben cok korkuyorum olmasin :KK43:

ciddi misin yaa. Amane gerek var anadan uryan durmaya. Onların işi gobekle değil mi :KK43:
sezeryanda sonda takılıp ameliyat önlüğünü giyiyorsun içinde hiçbirşey olmuyor.sezeryan kesisi göbekten değil tam cinsel organın başladığı (tüylerinizin en üst kısmı diyim)yerden yapılır.sonda,kesi yeri,belden aşağıya tamamen sterilazasyon ve ameliyat sonrası dr müdahalesiyle vajinadan girilerek rahmi temizlemeyi de hesap edersek kesinikle iç çamaşırı giyemezsiniz.ailenizin yanında çıplak olduğunuzu düşünmeyin(zaten o an aklınıza bile gelmeyecek)millet iç çamaşırsız sokakarda fink atıyor.

Back
X