Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) benim ilk bebegim normal dogumdu.ust kismimi cikarmadim.atlet sutyen badi ne ararsan vardi.Normal doğumdada keşke üstümüzü soymasaydılar bizde çıkarttık yani :))
Düşünme öyle... Zaten sedyeyle iniyosun üstün örtük oluyorrrKizlar sezeryana girerken tamamen soyunuk oluyoruz tamam da.alt bolgeyle işimiz yok.külodum kalsa olur mu?onsuz koridorlardan gecmek hissi,ben o şekildeyken annemin babamin yanimda olmasi hissi cok utanc verici ne bileyim itici ve cok gicik geliyor![]()
Külot çizgisinden operasyon olıyorsunuz zaten. Etrafın steril olması için bacaklara kadar mikrop kırıcılarla siliniyorsunuz, ayrıca sonda takılıyor. Tüm bunlar malesef külotla olmuyor.Kizlar sezeryana girerken tamamen soyunuk oluyoruz tamam da.alt bolgeyle işimiz yok.külodum kalsa olur mu?onsuz koridorlardan gecmek hissi,ben o şekildeyken annemin babamin yanimda olmasi hissi cok utanc verici ne bileyim itici ve cok gicik geliyor![]()
Tekerlekli sandalyeyle degıl miii??sedye ise cok iyi.Düşünme öyle... Zaten sedyeyle iniyosun üstün örtük oluyorrr
Evet islemler boyleyse olmazz.cok tesekkurler cvp icin...Külot çizgisinden operasyon olıyorsunuz zaten. Etrafın steril olması için bacaklara kadar mikrop kırıcılarla siliniyorsunuz, ayrıca sonda takılıyor. Tüm bunlar malesef külotla olmuyor.
Yok yok yatarak sedyeyle indiriyorlarTekerlekli sandalyeyle degıl miii??sedye ise cok iyi.
Canim belden igne demişin.spinal anesteziden mi bahsettin anlattiklarinda.Ahh ahh takildiginiz seye bakin..zaten uzun bir ameliyat kiyafeti giydiriyolar bir yerinizde gorunmuyor.sedye yada sandalye ile giriyosunuz ..merak etmeyin biryeriniz gorunmez..bir de sonda olayi var tabi mecburen camasirsiz olacaksiniz..zatrn beldenigneyi yiyince leyla gibi olursunuz hicbiseyin farkinda olmadan bir de bakmisin bebegin kucaginda..allah saglik versin bebegine ve sana
Canim belden igne demişin.spinal anesteziden mi bahsettin anlattiklarinda.
Canim belden igne demişin.spinal anesteziden mi bahsettin anlattiklarinda.bide bu sonda olayi nedir aciklar misin.
Spinalde sonda oluyormu.hayir yaaaa ben cok korkuyorum olmasinEvet ben spinal anestezi ile sezeryan oldum iki dogumumda da..coook rahat siddetle tavsiye ederim
Kızlar ameliyat anında ustundeki o ortulerin hepsi kaldırılıyor mu . anadan uryan mi oluyoruz![]()
ciddi misin yaa. Amane gerek var anadan uryan durmaya. Onların işi gobekle değil mievt ..sadece o bölgenın açık kalması mümkün değil..drları zora sokmaya ne gerek var :) sen yat,bayıl sonra kendıne gelınce gıydırıyorlar
Spinalde sonda oluyormu.hayir yaaaa ben cok korkuyorum olmasin![]()
sezeryanda sonda takılıp ameliyat önlüğünü giyiyorsun içinde hiçbirşey olmuyor.sezeryan kesisi göbekten değil tam cinsel organın başladığı (tüylerinizin en üst kısmı diyim)yerden yapılır.sonda,kesi yeri,belden aşağıya tamamen sterilazasyon ve ameliyat sonrası dr müdahalesiyle vajinadan girilerek rahmi temizlemeyi de hesap edersek kesinikle iç çamaşırı giyemezsiniz.ailenizin yanında çıplak olduğunuzu düşünmeyin(zaten o an aklınıza bile gelmeyecek)millet iç çamaşırsız sokakarda fink atıyor.ciddi misin yaa. Amane gerek var anadan uryan durmaya. Onların işi gobekle değil mi![]()