Ankara etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde tamamen uyutmuyorlar. Her devlet hastanesinde öyle mi emin değilim.devlet hastanelerinde tamamen uyutmuyolar mı ?
Geçtiğimiz aralık ayında doğım yaptım. Herhangi bi sorun yaşamadım iğneyle ilgili sonrasında da. Hatta ani bi sezeryandı benim ki acil alındım o halde sorun yaşamadım, ameliyatımda ilkinden çok daha kolay oldu.igne belde kaliyo diyolar dogrumu canim ilerde sorn oluyomu
igne ordami kaliyo yaniGeçtiğimiz aralık ayında doğım yaptım. Herhangi bi sorun yaşamadım iğneyle ilgili sonrasında da. Hatta ani bi sezeryandı benim ki acil alındım o halde sorun yaşamadım, ameliyatımda ilkinden çok daha kolay oldu.
Hayır, böyle bişey ilk defa duydum :)) tabii ki kalmıyor.igne ordami kaliyo yani
kulaktan dolma bilgiyle ben ignenin orda kaldigni duydum bide ameliyattan sonra cikardiklarini duydumHayır, böyle bişey ilk defa duydum :)) tabii ki kalmıyor.
hımm. inş öyle değildir ilk doğumu özelde yaptım uyuttular tamamen şimdi devlette yapıcam ve yine öyle olsun istiyorum sormadım da hiç öyle oluyor diye ama bakalımAnkara etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde tamamen uyutmuyorlar. Her devlet hastanesinde öyle mi emin değilim.
benım arkadaşım yaptırdı. bir şey takmışlardı o ameliyat boyunca durdu ameliyattan sonra çıkarttılar. iğne miydi onu bilmiyorumkulaktan dolma bilgiyle ben ignenin orda kaldigni duydum bide ameliyattan sonra cikardiklarini duydum
evet bende oyle duymustm dogru duymusum demekki :)benım arkadaşım yaptırdı. bir şey takmışlardı o ameliyat boyunca durdu ameliyattan sonra çıkarttılar. iğne miydi onu bilmiyorum
ozelde dogum ne kadarhımm. inş öyle değildir ilk doğumu özelde yaptım uyuttular tamamen şimdi devlette yapıcam ve yine öyle olsun istiyorum sormadım da hiç öyle oluyor diye ama bakalım
ama çok pişman olmuştu. o taktırdığı şey yüzünden beli uyuştu uyuştuğu için hiç ıkınamadı ıkınmak istedi ama hissetmediği için ıkınamadı ve doğumu 4 saat gecikti. ikincide asla yaptırmam diyorduevet bende oyle duymustm dogru duymusum demekki :)
zor ya allahim bizlere yardim etsin insallahama çok pişman olmuştu. o taktırdığı şey yüzünden beli uyuştu uyuştuğu için hiç ıkınamadı ıkınmak istedi ama hissetmediği için ıkınamadı ve doğumu 4 saat gecikti. ikincide asla yaptırmam diyordu
Normal doğumda takılıyor o zaman bahsettiğiniz şey. Benim ki sezeryandı öyle bişey yapılmadı.ama çok pişman olmuştu. o taktırdığı şey yüzünden beli uyuştu uyuştuğu için hiç ıkınamadı ıkınmak istedi ama hissetmediği için ıkınamadı ve doğumu 4 saat gecikti. ikincide asla yaptırmam diyordu
Omuzda ilaç vermek için katater bırakıyorlar. Hastaneden çıkarken alıyorlarkulaktan dolma bilgiyle ben ignenin orda kaldigni duydum bide ameliyattan sonra cikardiklarini duydum
ablama belden vurmuslardi omuzdani duymamistimOmuzda ilaç vermek için katater bırakıyorlar. Hastaneden çıkarken alıyorlar
Omuzdan değil iğne . Belden yapıyorlar yine. Omuza da ağrı kesici vermek için katater koyuyorlar. Epiduralin sipinalden farkı buablama belden vurmuslardi omuzdani duymamistim
hm.anladim canim sagol.Omuzdan değil iğne . Belden yapıyorlar yine. Omuza da ağrı kesici vermek için katater koyuyorlar. Epiduralin sipinalden farkı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?