bı dogurayım ecık ayaklanır ayaklanmaz yazarım hemen tatlım. ee her guzel seyın bı acı tarafı var bunada cok sukur:) saglıkla dogumlar yaparız ınsallahhh...
18 yada 19 martta sezeryan olacagım daha once buunu yasamıs hanımlar sezeryana giderken neler hıssettınız?? korku,gerginlik,mutluluk vs???
bırde merak ettıgım bırsey var sezeryana giderken neler yasanıyor?? yanı hastaneye vardınız sonrası???serum takılıyor sanırım baska neler yapılıyor? sanırım amelıyat önlugu giyiliyor?? başka?? kac dk sürdu? ayıldıgınızda neler hıssettınız?? cok canınız yandı mı? kac gunde iyileştiniz??
Merhabalar...
Ben de 17 Şubatta sezeryan olacağım..Daha önce genel anestezi olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
Sezeryan sonrası kanamanız ne zaman başladı?
Yani eğer hemen başlıyorsa ve o anda siz daha ayağa kalkacak durumda değilseniz, ya da uyanmamışsanız ne yapılıyor?
Ya da kanama falan uyanıp siz tedbirinizi aldıktan sonra mı başladı?
Biliyorum özel oldu ama inanın bunlar kafamı çok kurcalıyor
allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım sen benden tecrubelısın:)) ya bu sonda nasıl takılıyor?? cıkartırken takarken acı oluyormu? tamolarak nasıl takılıyor? okdar guzel ve rahatlatıcı anlatıyorsunuzki hepinize cok teeşekkurr ederım. ama itiraf etmelıyım hala bı tereddut var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?