amin cnm cok tskr ederimmm opuyorumnanaktan
bayılıyosun ama hiç bisey hissetmiyosun sonra uyanıyosun bi bakmısın bebişinn yanıdnasın herseyi unutuyosunkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ben genel anestezi oldum cnm ama yok öyle bisey uynadıgımdameliyathandeden cıkıyodum ama agrı sancı bisey hissetmedm ki zaten tam uynamıyosun anesteznn etkisiyle cok kişi olup olmadık konusup sinirlenip ettgi biri varsa kin kusuyomus:roflol: öle demişlerdi bana ama cok sükür ben öle bisey yapmamısımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten uyansamda tam anlamıyla uyanmıyosun gözünü acman uzun sürüyo gözümü bi acıp kapıyodum asansörden indim odama götürüyolar sesleri duyuyorum geldi falan dedi abim eşim geldi hersey gecti bitti cok güsel falan konuusyodu sonra odaya götrdüler benm pijamalarımı kim giydirdi oras yok kopuk kopuk oluyosun arkadasım aramıs hatta ben aramısım konusmusuz ama bir kelimesi bile aklıma gelmiyo biras komik bi drum ama öle oluyo ama en ufak bi agrı hissetmiyosun ama sadece ben cıktıgımın günü ver ertesi gün cok ayakta durdum ondan o bikac gün cok agrım olmustu ama 1 hafta sonra nerdeyse gecmişti siz takılmayın bölyle seyelre artık cidden cok kolay sezeryan hersey güsel olcak diye düsünn pozitif olun skerimopuyorumnanaktanzemuszemus