allah yardimcimiz olsun bende ck tirsiorum ikisindende
Kızlar nihayet 37. Haftamdayım ve çatı muayem var haftaya musait deilse sezeryan olmam gerekebilir ben hep normal düşünenlerdenim ama bir aksilik olursada sezeryan olursam epidural düşünmüyorum tam bayılayım birden ayılırım diyorum ama bayıldıktan sonra erken uyanır yada sadece uyursam kesi anını ve dikişleri hissedersem diye çok korkuyorum yani doktor bayıldıım sanıp keserse ve ben tam bayılamazsam diye çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı (sanırım bu korku anestezi adlı bi film vardı ondan sonra kaldı)
Kızlar nihayet 37. Haftamdayım ve çatı muayem var haftaya musait deilse sezeryan olmam gerekebilir ben hep normal düşünenlerdenim ama bir aksilik olursada sezeryan olursam epidural düşünmüyorum tam bayılayım birden ayılırım diyorum ama bayıldıktan sonra erken uyanır yada sadece uyursam kesi anını ve dikişleri hissedersem diye çok korkuyorum yani doktor bayıldıım sanıp keserse ve ben tam bayılamazsam diye çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı (sanırım bu korku anestezi adlı bi film vardı ondan sonra kaldı)
cnm benm korkack bisey yok bende hep normal istedim 40 hafta doldu bebm kızım yerinden memnun cıkmak istemedi sancım gelmedi kalp atısları yavasladı sabah kontrole gitmiştim aksam gel alalım hazırsan dedi gittim gayet rahttım ama ameliyata girince heycan bastı senn düsündklern aklıma gelemdi ama hiç birden gerildim ama hiçççççççççççççççç korkulcak bisey yok o filmi isleyipte dedigin gibi aklına böle bisey gelmemei mümkn deigil ama korkma hayatım hiö korkulcak bisey yok benmki cok komikti kız dediki hocam veriyorum ilacı dedi dedim dur verme ben nefes alamıyorum dedim alıyodumda heycandan kaydirigubbakcemile3 anestezi uzmanıda basımda sen burdan nefes al dedi agzıma kapadımo seyi 1sn gecti 2 snyede gözlerm kapandı ve sonra iyi uykular dedi gerisini hatırlamıyorum en fazla 3 saniyelik bisey kaydirigubbakcemile3 korkma cnm alalhın iz iyle cok güsel gecer benm gibi gülerek hatırlarsın sonra gözünü bi accaksınnnnnnnnnnnnn kızının yanındasın inşşş
allah yardımcın olsun kolay dogum olsun hakkından hangi dogum sekli hayırlıysa o olsun allah hayırlısıyla bebegni saglıklı sıhatlli kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq:
desteğin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım sana bebeğinle mutlu bir ömür diliyorum canım allah bana ve tüm hamişlerede inş. kolay bir doğum ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah korktuğuma deymez ve gülerek hatırlarım gerçekten ama ne kadar olsa operasyon geçirip bayılıyosun korkmuyorum desende korkuyo insan
kızlar bıde genel anestezıde ayılırken daha cok acı hıssedılıormus dıye duydum oyle mı yada hem spınal hemde genel sezaryan olan var mı aranzda? bende cok korkuyorum yaaa
amin cnm cok tskr ederimmm opuyorumnanaktan
bayılıyosun ama hiç bisey hissetmiyosun sonra uyanıyosun bi bakmısın bebişinn yanıdnasın herseyi unutuyosunkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ben genel anestezi oldum cnm ama yok öyle bisey uynadıgımdameliyathandeden cıkıyodum ama agrı sancı bisey hissetmedm ki zaten tam uynamıyosun anesteznn etkisiyle cok kişi olup olmadık konusup sinirlenip ettgi biri varsa kin kusuyomus:roflol: öle demişlerdi bana ama cok sükür ben öle bisey yapmamısımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten uyansamda tam anlamıyla uyanmıyosun gözünü acman uzun sürüyo gözümü bi acıp kapıyodum asansörden indim odama götürüyolar sesleri duyuyorum geldi falan dedi abim eşim geldi hersey gecti bitti cok güsel falan konuusyodu sonra odaya götrdüler benm pijamalarımı kim giydirdi oras yok kopuk kopuk oluyosun arkadasım aramıs hatta ben aramısım konusmusuz ama bir kelimesi bile aklıma gelmiyo biras komik bi drum ama öle oluyo ama en ufak bi agrı hissetmiyosun ama sadece ben cıktıgımın günü ver ertesi gün cok ayakta durdum ondan o bikac gün cok agrım olmustu ama 1 hafta sonra nerdeyse gecmişti siz takılmayın bölyle seyelre artık cidden cok kolay sezeryan hersey güsel olcak diye düsünn pozitif olun skerimopuyorumnanaktanzemuszemus
kızlar bıde genel anestezıde ayılırken daha cok acı hıssedılıormus dıye duydum oyle mı yada hem spınal hemde genel sezaryan olan var mı aranzda? bende cok korkuyorum yaaa
Bende bu konuyu doktoruma sordum ..
genel anesteziden sonra ayılırken ilk 3 saat herkezde ağrı oluyor kaçınılmazmışş .
spınal sezeryanda belden aşağısı uyuşuk olduğu için ameliyat çıkışında ağrı az hissediliyor ısarla spinali önerdi dr.Ama ben feci korkuyorum canlı canlı ameliauyathanede yapamam uyumak istiyorum ama genel anestezi ile spınal anestezi arassında çok fark var hasta daha cabuk toparlanıyormuş cesaretin varsa bence öle düşün eyvahedigeldismile benim şafak az kaldı dr düşün diyor ama benuyuycam mecbur bu panik heyecanla yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?