Sezeryandan 17 ay sonra, hâlâ acı çekiyorum :(

yani 17 gün değil 17 ay diyorsunuz.
Bence ya anormal bir durum var dikişlerde yada psikolojik.Muayeneyi olunca çıkar meydana inşallah.
Çok geçmiş olsun.

PS: benim tenim fazlası ile hassas ve çabuk iyileşmez normalde.Hatta doğumdan çıkınca göbüşüm morarmıştı.Ama genelde hafif bastır hemen moraran bir tenim var.Böyle olduğu halde 1 hafta sonra ceylan gibi sekiyordum.
En kısa zamanda bir jinekologa gidicem, ayrıntılı olarak araştırıcam bu durumu.
İnşallahh psikolojiktir, fiziki bir şey olmasın da.

Bende sezaryen olali 14 ay oldu ve maalesef bebegimi kaybettim tekrar gebelik dusunmek zorundayim fakat benim sezaeyeniminde hic iyi ol.adigini dusunuyorum o noktanin hafif oksanmasina bile dayanamiyorum aciyor disi zaten milletin o tek bi cizgi olan yer benim bildigin kocaman yamuk et yigintisi gibi
Doktora gittim distan yalan yanlis bakti iyi gorunuyor guzel kesmis diye bi yorum yapti heralde doktor arkadasini kotulememek icin ama bi doktora daha gidicem mutlaka bi sorun varsada o doktoru kesin verecegim mahkemeye konunu gordum yine sinirlerim kalkti yazmak istedim..

benim aklıma rüptür geldi..
Allah korusun öyle bişey olsa şu an hayatta olamazdınız zaten de..
ama dikişlerinizde sıkıntı olabilir. değil 17 ay 17 yıl sonra bile olabilir.
bence kızınızı birine emanet edip gidip gelin bir doktora..
hiçbir şey yoksa bile inş içiniz rahatlar.

Bende sezaryen olali 14 ay oldu ve maalesef bebegimi kaybettim tekrar gebelik dusunmek zorundayim fakat benim sezaeyeniminde hic iyi ol.adigini dusunuyorum o noktanin hafif oksanmasina bile dayanamiyorum aciyor disi zaten milletin o tek bi cizgi olan yer benim bildigin kocaman yamuk et yigintisi gibi
Doktora gittim distan yalan yanlis bakti iyi gorunuyor guzel kesmis diye bi yorum yapti heralde doktor arkadasini kotulememek icin ama bi doktora daha gidicem mutlaka bi sorun varsada o doktoru kesin verecegim mahkemeye konunu gordum yine sinirlerim kalkti yazmak istedim..

doğal doğum taraftarı bir doktora görünün. dikişlerinizi rahminizi güzelce bir muayene etsin.
bir de sezaryenden sonra doğla doğum yaptıran doktorlar çok fazla onlardan birini bulursanız tekrar böyle travma yaşamazsınız.reklam olmasın diye tam isim vermiyorum. malum sosyal sayfada ssvd grubu var inceleyebilirsiniz.

İhmal etme n'olur
Şişlik falan ben bile meraklandım şimdi
Bir an evvel git baktır, sağlık bu şakaya gelmez
Ben de gitmek istiyorum ama, annem umreye gidicek hazırlıkları var, kayınvalidemin bir akrabası vefat etti, taziye evine gidiyor her gün. Kızımı bırakacak birilerini arıyorum..

İnşallahhh sende de bir sorun yoktur canım.. Başın sağolsun, allah sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana..
Benim doktorum da hastaneden ayrılmış, yeni bir doktor bulmak zorundayım şimdi.

İnşallahhh sende de bir sorun yoktur canım.. Başın sağolsun, allah sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana..
Benim doktorum da hastaneden ayrılmış, yeni bir doktor bulmak zorundayım şimdi.
Amin Allah razi olsun cnm
Rabbim sifa versin sanada umarim bi sorun yoktur..

Back
X