- 16 Mart 2016
- 388
- 645
- 18
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
17 ay oldu bnde sezeryan oldum ama suan kesik izinden başka hiç bi belirtim ağğrım sızım hiç bişi yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh canım, nasıl da biliyor walla :)Vaveylaaaa eşin yine para mı bırakmadı
O yüzden mi onun gelmesini bekliyorsun
Kayınpederini ara, o daha çabuk geliyordu diye hatırlıyorum
Hastaneye gittim arkadaşlar, mesai saati bittiği için ultrason çekilmedi, yarın sabah gidicem..
Ağrı kesici iğne yapıp gönderdiler ve yine de geçmedi..![]()
Eşimi aradım, kayınvalidemin bir akrabası vefat etti, ordan çıkabilirse, gelip kızımın yanında duracak, biz de hastaneye gidicez..
İşin yoksa şimdi onları ikna etmeye çalış bir de, kayınvalidem 3 çocuğunu da normal doğurmuş, tabii ki en güzeli ama, beni anlamıyor ve hafife alıyor, eşim de ona inaniyor..
İşin kötü kısmı bir de açıklama yapıp gerçekliğine inandırmak![]()
Evet aynen, bir de o var ben de canım. Seni anlıyorum..Canım ben 7 yıl önce apandisit ameliyatı oldum
Hala dikiş yerlerim sizlar
Özellikle usutunce, adet dönemimde yada bir yere uzandigimda, kasildiginda
Hatta bazen eşim sıkı sarılır onda bile agrir
Bana da kimse inanmıyor
Ne ameliyatmis iyileşmedi gitti diye dalga geçiyorlar
Demek ki normal de olsa, etkileri Kalıyor ( bknz; kendini avutmaya çalışan bir kadın :)Çok geçmiş olsun, 3 ay önce normal doğum yaptım..
Hatta erken doğum olduğu için hayli zordu, inanır mısın..
Hala sırt ağrılarım var, sızı giriyor sırtıma..Doktora gittim, kan aldılar..
Hiç bi' şey çıkmadı.. Doğumdan sonra kalırmış bir süre sırt ağrısı..
Ben de bu ağrıdan muzdaribim, artık alıştım ağrı kesici bile içmiyorum çoğu zaman..
Stresli bir dönemde iseniz, o'da etkiler ağrı eşiğini.. Tekrar geçmiş olsun. .
Ne güzel, siz ve sizin gibi olan kadınlara özenmişimdir hep.. :)Ya ben çok dayanıklıyım ya da başka bir şey var bende. Sezeryandan 3 gün sonra bile ne ağrı ne sızı hiçbir şey kalmadı bende.
Hatta kv sezeryan yapma bak ben kaç yıldır ağrısını çekiyorum derdi de ne kadar abartıyo derdim,demek ki olabiliyormuş,beni korkutuyo sanırdım günahını almışım kv min![]()
" Üşütmüşsündür sen, ayağını sıcak tut geçer.. "Çok geçmiş olsun. KV yi takma kafana. İnşallah büyük bir projem degildir
Aslında bir çok kadın için çok kolay, hiç sezeryan ameliyatı olmamış gibiler.. Bende var bir anormallik..Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ya bu kadar zor oluyor demek :'( nedir bu kadınların çektiği![]()
Evet aynen, bir de o var ben de canım. Seni anlıyorum..
İnsanlara basit şeyler gibi geliyor ama, bunu yaşamayı biz de istemezdik herhalde..
Cnm bende 2 normal doğum yaptım sırt ağrılarım var bi türlü geçmiyo akşam saatlerinde tavan yapıyo off çok zorÇok geçmiş olsun, 3 ay önce normal doğum yaptım..
Hatta erken doğum olduğu için hayli zordu, inanır mısın..
Hala sırt ağrılarım var, sızı giriyor sırtıma..Doktora gittim, kan aldılar..
Hiç bi' şey çıkmadı.. Doğumdan sonra kalırmış bir süre sırt ağrısı..
Ben de bu ağrıdan muzdaribim, artık alıştım ağrı kesici bile içmiyorum çoğu zaman..
Stresli bir dönemde iseniz, o'da etkiler ağrı eşiğini.. Tekrar geçmiş olsun. .
Çok geçmiş olsun canım..Gerçekten basit geliyor
Ben bu ameliyatı oldugumda universitede ailemden tam 22 saat uzaktaydim
Mezun olduktan sonra da böbrek taşından ameliyat oldum
Eski bir arkadaşım benimle dalga geçmişti
Kendine hiç bakmiyorsun
Genç yaşında iki ameliyat oldun demişti
Sanki benim elimde olan bir durummuş gibi..
Bana da biri öyle demişti bende ona gerçekten ben sezeryan oldum mu bir bakiyim emin olamadım hiç hissetmiyorum demiştimÇok geçmiş olsun canım..
Bilmem mi? Öyle insanı korkutanlar hep olur, benim teyzem De, " tamam bittin sen artık yarım insansın. " demişti, ne korkmuştum..