Sezeryandan 17 ay sonra, hâlâ acı çekiyorum :(

Hastaneye gittim arkadaşlar, mesai saati bittiği için ultrason çekilmedi, yarın sabah gidicem..
Ağrı kesici iğne yapıp gönderdiler ve yine de geçmedi.. :(

Ben iki sezeryan doğum yaptım hiçbir problem yaşamadım yaşamıyorum kesinlikle Dr git belki enfeksiyon falan vardır içdikişte

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ya bu kadar zor oluyor demek :'( nedir bu kadınların çektiği :(

Eşimi aradım, kayınvalidemin bir akrabası vefat etti, ordan çıkabilirse, gelip kızımın yanında duracak, biz de hastaneye gidicez..
İşin yoksa şimdi onları ikna etmeye çalış bir de, kayınvalidem 3 çocuğunu da normal doğurmuş, tabii ki en güzeli ama, beni anlamıyor ve hafife alıyor, eşim de ona inaniyor..
İşin kötü kısmı bir de açıklama yapıp gerçekliğine inandırmak :KK43:

Canım ben 7 yıl önce apandisit ameliyatı oldum
Hala dikiş yerlerim sizlar
Özellikle usutunce, adet dönemimde yada bir yere uzandigimda, kasildiginda
Hatta bazen eşim sıkı sarılır onda bile agrir

Bana da kimse inanmıyor
Ne ameliyatmis iyileşmedi gitti diye dalga geçiyorlar

Ya ben çok dayanıklıyım ya da başka bir şey var bende. Sezeryandan 3 gün sonra bile ne ağrı ne sızı hiçbir şey kalmadı bende.
Hatta kv sezeryan yapma bak ben kaç yıldır ağrısını çekiyorum derdi de ne kadar abartıyo derdim,demek ki olabiliyormuş,beni korkutuyo sanırdım günahını almışım kv min :rolleyes:

Çok geçmiş olsun, 3 ay önce normal doğum yaptım..
Hatta erken doğum olduğu için hayli zordu, inanır mısın..
Hala sırt ağrılarım var, sızı giriyor sırtıma..Doktora gittim, kan aldılar..
Hiç bi' şey çıkmadı.. Doğumdan sonra kalırmış bir süre sırt ağrısı..
Ben de bu ağrıdan muzdaribim, artık alıştım ağrı kesici bile içmiyorum çoğu zaman..
Stresli bir dönemde iseniz, o'da etkiler ağrı eşiğini.. Tekrar geçmiş olsun. .

Canım ben 7 yıl önce apandisit ameliyatı oldum
Hala dikiş yerlerim sizlar
Özellikle usutunce, adet dönemimde yada bir yere uzandigimda, kasildiginda
Hatta bazen eşim sıkı sarılır onda bile agrir

Bana da kimse inanmıyor
Ne ameliyatmis iyileşmedi gitti diye dalga geçiyorlar
Evet aynen, bir de o var ben de canım. Seni anlıyorum..
İnsanlara basit şeyler gibi geliyor ama, bunu yaşamayı biz de istemezdik herhalde..

Bende iki tane sezeryanla doğum yaptım ikincisi 16 ay onceydi ne ağrı ne sızı hatta profesyonel sayılabilecek kadar ağır tempoda spor yapıyorum ve kesinlikte hiçbirşey hissetmiyorum dogumlardan önceki gibiyim. Sezeryan bende bir anı olarak kaldı yani izi bile nerdeyse silindi! Bende sizin durumunuzun normal olduğunu düşünmüyorum acil olarak görünün doktora üstelik 17 ay çok uzun bir süre!

Ben de bu ağrıdan muzdaribim, artık alıştım ağrı kesici bile içmiyorum çoğu zaman..
Demek ki normal de olsa, etkileri Kalıyor ( bknz; kendini avutmaya çalışan bir kadın :)
Saol canım bu arada..

Ya ben çok dayanıklıyım ya da başka bir şey var bende. Sezeryandan 3 gün sonra bile ne ağrı ne sızı hiçbir şey kalmadı bende.
Hatta kv sezeryan yapma bak ben kaç yıldır ağrısını çekiyorum derdi de ne kadar abartıyo derdim,demek ki olabiliyormuş,beni korkutuyo sanırdım günahını almışım kv min :rolleyes:
Ne güzel, siz ve sizin gibi olan kadınlara özenmişimdir hep.. :)

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ya bu kadar zor oluyor demek :'( nedir bu kadınların çektiği :KK43:
Aslında bir çok kadın için çok kolay, hiç sezeryan ameliyatı olmamış gibiler.. Bende var bir anormallik..

Evet aynen, bir de o var ben de canım. Seni anlıyorum..
İnsanlara basit şeyler gibi geliyor ama, bunu yaşamayı biz de istemezdik herhalde..

Gerçekten basit geliyor
Ben bu ameliyatı oldugumda universitede ailemden tam 22 saat uzaktaydim :(

Mezun olduktan sonra da böbrek taşından ameliyat oldum
Eski bir arkadaşım benimle dalga geçmişti
Kendine hiç bakmiyorsun
Genç yaşında iki ameliyat oldun demişti
Sanki benim elimde olan bir durummuş gibi..

Cnm bende 2 normal doğum yaptım sırt ağrılarım var bi türlü geçmiyo akşam saatlerinde tavan yapıyo off çok zor :(

Gerçekten basit geliyor
Ben bu ameliyatı oldugumda universitede ailemden tam 22 saat uzaktaydim :KK43:

Mezun olduktan sonra da böbrek taşından ameliyat oldum
Eski bir arkadaşım benimle dalga geçmişti
Kendine hiç bakmiyorsun
Genç yaşında iki ameliyat oldun demişti
Sanki benim elimde olan bir durummuş gibi..
Çok geçmiş olsun canım..
Bilmem mi? Öyle insanı korkutanlar hep olur, benim teyzem De, " tamam bittin sen artık yarım insansın. " demişti, ne korkmuştum..

Çok geçmiş olsun canım..
Bilmem mi? Öyle insanı korkutanlar hep olur, benim teyzem De, " tamam bittin sen artık yarım insansın. " demişti, ne korkmuştum..
Bana da biri öyle demişti bende ona gerçekten ben sezeryan oldum mu bir bakiyim emin olamadım hiç hissetmiyorum demiştim ;) tabi bu kadar yoğun spor yapınca şimdi herkes unuttu benim sezeryan olduğumu :-)

Gecmis olsun cnm eger dikislerin normal dikisse olabiliyo diye biliyorum bnm yapistirma ben cok memnunum sezeryanin aksamina ayaktaydim eve geldim hic yatmadim desem yeridir kv annem filan biz bosuna sanci cekmisiz sezeryan daha iyiymis bile dediler bide dr eli cok farkediyo bazi dr cok hirpaliyomus

Back
X