Sezeryandan 17 ay sonra, hâlâ acı çekiyorum :(

Gecmis olsun, bahsettiginiz sure cok uzun, kayinvalidenizin inanmamasi normal. Kayinvalide sonucta :)
Kimseye kendinizi anlatmak zorunda değilsiniz ki, karnim agriyor deyin, idrar yolu enfeksiyonu deyin (cok.korkunnc agri yapar) bobreklerimi usutmusum deyin...uydurun ya, doktora gitmek icin onlarin insafa gelip size inanmasini beklemeyin. Hasta olmayan hastayim der mk hic ?
Cok gecmis olsun

2 sezeryan doğum yaptım. Doğumlarımın ikisinde de bir hafta ağrıdan öldüm resmen. Ama 15-20 gün sonra hiç doğum yapmamış gibiydim. Hiç bir şikayetim olmadı. O kvniz çok biliyor sezeryan resmen ameliyat normal doğum tabiki zor ama bıçak yarasını çeken bilir. Ama sizinbu kadar zaman geçmesine ağrılarınızın olması hiç normal değil mutlaka tıbbi bir sorununuz vardır. Psikolojik olur mu? Onların psikolojisi bozuk bence:)

korkmayın ama o agrı hıc normal degıl kesınlıkle derhal doktora gıtmelısınız
gecmıs olsun...

komşumda oldu bir sıkıntı

oğlu bir yaşında iken tekrar ameliyat oldu

korkutmak istemem tabii

siz başka bir doktora gidin ama onu sezeryan yapan benden değil senin vücudundan kaynaklı demiş zira

Geçen yine buralar sezeryan mükemmel harika öleyim nidalarıyla izliyordu o hanımlar görür inşallah bu konuyu. Canim benim annem beni sezeryan la doğurmuş 25 yaşındayım kadın usulünce hala dikiş yerleri sızlar. Ama bu kadar ağrıması normal değil bence.

Gittin mi doktora ben iki sezeryan oldum hiç ağrım yok cok şükür inş senin ki de geçer

Merhaba arkadaşlar,
Benim 17 aylık bir kızım var.. İlk doğumumdu ve sezeryan oldu.. Sonrasında çok zorlandım, aslında acıya dayanıklı bir yapım vardır ama ilk defa bu kadar güçsüz ve acı çeker hissettim kendimi.. Şimdiye kadar arada kendimi zorlayınca ya da üşütünce ağrırdı ama Bugün çok farklı uyandım.

Sorunum şu; bu sabah kalkarken yeni ameliyat olmuş gibi zorlandığımı ve acı çektiğimi hissettim..
Hâlâ öyle, oturup kalkamıyorum, kızımı kaldıramıyorum ve keskin bir acı var ameliyat yerinde.
Eşim işten çıkınca hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama var mı böyle bir şey yaşayan?
Ya da mesleği gereği bilgisi olan arkadaşlar?
Canım ne yapıyorsun ben de mastit oldum ah anne olmak çok zor:(

Gittin mi doktora ben iki sezeryan oldum hiç ağrım yok cok şükür inş senin ki de geçer
Ne güzel ya, inşallah canım..
Gittim ama mesai saati bittiği için ultrason çekilmedi..
Yarın sabah gel dediler,, gecenin bu saati oldu, hâlâ çekiyorum aynı acıyı ve karnım çok kötü şişti..
Düzeltme ; pardon canım ağrı kesici iğne yapıldı ama faydası olmadığı için unuttum yazmayı.

bende sezeryanlıyım üşüttüm galiba hafiften vurup geçiyor ama duymuştum bir topikte abla 16 sene önce doğurmuş hala sezeryan yerimde ağrı oluyor üşütünce diye..ama ameliyat günündeki gibi kenkinse direkt gidin gerçi bakmadım belkide gittiniz,geçmiş olsun

Doktora gidemedim arkadaşlar, kızım gece ateşlendi, sabah da kızım uyuyunca ben de uyumuştum.
Eşim uykusuz kalmayayım diye uyandırmamış beni..
Sonra aradı, iyi değilsen gidelim diye.
Acısı hafifledi, ama hâlâ şişkinliğim var..
Çok teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için.. :)

Benim bilmediğim mi var ( : yazılanı kolay unutmam yani. Önce yazdığın için biliyorum
Ne oldu gittin mi hastaneye ?
Kocamın maddi sorumluluklarını onun yerine kayınbabam karşılandı. Eşim de gayet memnun olurdu bu durumdan.
Bir ara burda arkadaşlar, eşime gıcık olmuşlardı. :)
Ama yavaş yavaş, alttan alttan çalışmalarım sürüyor..
Kendi farkında değil ama, pozitif olarak değişmeye başladı. :)

Kocamın maddi sorumluluklarını onun yerine kayınbabam karşılandı. Eşim de gayet memnun olurdu bu durumdan.
Bir ara burda arkadaşlar, eşime gıcık olmuşlardı. :)
Ama yavaş yavaş, alttan alttan çalışmalarım sürüyor..
Kendi farkında değil ama, pozitif olarak değişmeye başladı. :)
Evet gıcık olanlardan biri de bendim ( : hadi bakalım inşallah değişir

yani 17 gün değil 17 ay diyorsunuz.
Bence ya anormal bir durum var dikişlerde yada psikolojik.Muayeneyi olunca çıkar meydana inşallah.
Çok geçmiş olsun.

PS: benim tenim fazlası ile hassas ve çabuk iyileşmez normalde.Hatta doğumdan çıkınca göbüşüm morarmıştı.Ama genelde hafif bastır hemen moraran bir tenim var.Böyle olduğu halde 1 hafta sonra ceylan gibi sekiyordum.

Back
X