sezeryandan sonra korse kullanımı

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
477
123
45
Merhaba kızlar. Sezeryan sonrası korse kullananınız oldu mu? Ya da ne şekil korse kullandınız? Dün kontrol de doktoruma sordum tavsiye ediyorum dedi ama alttan yada üstten giyilenler var yeterli onlar dedi. Öyle ekstra birşeye gerek yok dedi ama nasıl bir şey alacağımı bilemedim

Merhabalar nasip olursa subat gibi bebegimi kucagima alicam ayni konuda bende muzdaripim dikislerin patlamasindan korkuyorum cevaplarinizi heyecanla bekliyorum

bakalım cevap veren olacak mı :) çok sık olmazsa ve dikişlerin üstüne gelmezse sorun olmaz sanırım yaa

Tam olarak korse degilde vucudu sikmasi icin çıtçıtlı badyler var ben dogum cantama ondan koydum cok sert ve sıkı oluyor korse benim dedigim çıtçıtlı badylarden de bak istersen onlarda cok sikmadan sarkmasini engelliyo

evet onlara bakabilirim. ilk zamanda sarmak yeterli olur belki dikiş yerleri iyileşince de korseye geçiş yaparım

Ilk bir hafta hic bisey takamiyosunuz kizlar sahzen ben ole oldum aciyodu bide bunalıyodum kisa gelmisti bnm dogumum cocuk usumesin die ev cok sicakti normal korse almistim baya farketti ama genede cok toplanmadi karnim
Normal sort gibi olan degilde sadece karini sikan korselerden alicam bu sefer ten marka da guzel cesitler var

Ilk bir hafta hic bisey takamiyosunuz kizlar sahzen ben ole oldum aciyodu bide bunalıyodum kisa gelmisti bnm dogumum cocuk usumesin die ev cok sicakti normal korse almistim baya farketti ama genede cok toplanmadi karnim
Normal sort gibi olan degilde sadece karini sikan korselerden alicam bu sefer ten marka da guzel cesitler var
bakmak lazım ten markasına o halde. sanırım egzersiz, yürüyüş yapmakta gerekiyor

Benim doktorum önermemişti korse.İşe yaramaz aksine zararı olur demişti. Ben doğum yapalı 4 yıl oldu yeni başladım korse kullanmaya,waist training'lerden aldım sadece karın bölgeme kullanıyorum. Lateks olduğu için yazın kullanamam ama yaza kadar kullanacağım.

Benim doktorum önermemişti korse.İşe yaramaz aksine zararı olur demişti. Ben doğum yapalı 4 yıl oldu yeni başladım korse kullanmaya,waist training'lerden aldım sadece karın bölgeme kullanıyorum. Lateks olduğu için yazın kullanamam ama yaza kadar kullanacağım.
bende ne zaman kullanırım, kullanır mıyım emin değilim açıkcası. Bakalım doğumdan sonraya

Back
X