canım hamileliğinde çok üşüdüğün olmuşmuydu. Yoksa sadece ameliyathanenin soğuğuyla romatizma olmamışsındır diye düşünüyorum. Ben ameliyathanenin soğuğundan şişmiştim. Tüm vücudum balon gibi olmuştu. Eve çıktıktan 2-3 gün sonra geçti. Bende sezeryandan sonra zor iyileştim.2 hafta kadar dik yürüdüğümü hiç hatırlamıyorum. Ama sonra hepsi öyle bi geçiyo ki inan. Şimdi sadece göbeğimde dikiş yerim var, sezeryanı bana hatırlatan:1rolleyes:
İnşallah kısa zamanda düzelirsin.:Saruboceq:
arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür ederim..
Ayağa zor kalkmamın ve yürüyememin çok farklı bir nedeni ortaya çıktı malesef(..3 gün önce şiddetli bir ağrı başladı ve ardındanda yürüyememeye başladım..bacaklarım tutuldu..ağrıdan inledim resmen..doktora gittim ve yapılan tahlillerde romatizme olduğum ortaya çıktı..şu an yeni yeni adım atabiliyorum..her gün sabah akşam iğne yiyorum.allah kimselere vermesin böyle derdi.ama sezeryandan sonra neden ayağa kalkmakta zorlandığım ortaya çıktı..
canım benim hamileliğimde üşüdümmü bilmiyorumda çok fazla calsiyum eksikliğim vardı,sürekli elim ayağım yandığı için cam pencere açar yatardım,ayriyeten çocukluğumdada kanımda romatizma çıktığını hatırlıyorum..anladığımız kadarıyla geçirdiği travma ve mineral eksikliği nedeniyle romatizmam atak yapmış..ayrıca evet bendede anormal derecede şişlikler oldu..hala tamamen inmedi..:bbo:
canım cok gecmıs olsun sezeryanla hıc alakası yokmus degılmı
tez zamanda acıl sfalar
yok canım yok sezeryanla hiç alakası yokmuş..
inşallah tez zamanda iyileşirim..çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?