• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryandan sonra sürekli regl olmak

Yuneyson

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
18
0
1
42
Merhaba arkadaşlar dört ay oldu sezeryan olalı ilk regl aralıkta oldu dokuz günde bir ama ocakta onbeş gün sürekli iki üç gün ara tekrar regl iki gğn ara tekrar oldum aranızda böyle olan var mı korkuyorum sütümde çok azaldı bebek sadece uykusunda emiyor ne yapabilirim öyle olan varmı aranızda yardım ederseniZ sevinirim

Son düzenleme:
Yok süre
yok sürekli uykuda emiyor sağıpta uyanık olduğunda veriyorum ama şu reğl olayı beni mahvediyor
canım belki kist olabilir .DR gitsen ultrasonla muayene eder,tahlil yapar,duruma göre ilaç verir.Şikayetini söyleyrek dr bile bilemez ne olduğunu,muayene etmesi gerekir.

dr ye git lahusalığın nasıl geçti

Aradım doktoru üç defa ama sütün az bebek düZeNsiz emiyor gelmene gerek yok diyor ben ilcedeyim ondan bebekle zor oluyor düzene binecek diyor lohusalığımda zaten bebek kuveZdeydi hegün ayakta hastaneye git gel çok sıkıntılıydı
canım belki kist olabilir .DR gitsen ultrasonla muayene eder,tahlil yapar,duruma göre ilaç verir.Şikayetini söyleyrek dr bile bilemez ne olduğunu,muayene etmesi gerekir.

Aradım doktoru üç defa ama sütün az bebek düZeNsiz emiyor gelmene gerek yok diyor ben ilcedeyim ondan bebekle zor oluyor düzene binecek diyor lohusalığımda zaten bebek kuveZdeydi hegün ayakta hastaneye git gel çok sıkıntılıydı
ya şimdi şöyle bende sezaryenle doğum yaptım ama nerdeyse hiç lahusalık yaşamamış gibi birşey oldu sonra sonra adetim dengesiz bi şekide olmaya başladı 1-1.5 seneye anca düzene oturdu diyebilirim

ya şimdi şöyle bende sezaryenle doğum yaptım ama nerdeyse hiç lahusalık yaşamamış gibi birşey oldu sonra sonra adetim dengesiz bi şekide olmaya başladı 1-1.5 seneye anca düzene oturdu diyebilirim
Böyle çokmu oluyordun doktor sütün az emme düzensiz ondan dedi aradım ben

Rabbim şifa versin ya şafi ismiyle ben öyle çok değil ama işte aürekli oluyorum bu ay altı gün çok dokuz gün az sonra ara versi iki gün aonra tekrar yeniden bitti şimdi bugun yine öyle çok değil ama

Rabbim şifa versin ya şafi ismiyle ben öyle çok değil ama işte aürekli oluyorum bu ay altı gün çok dokuz gün az sonra ara versi iki gün aonra tekrar yeniden bitti şimdi bugun yine öyle çok değil ama
amin cümlemize canım

Böyle çokmu oluyordun doktor sütün az emme düzensiz ondan dedi aradım ben

benim lohusalıktan sonraki ilk reglim musluk açmışsın gibiydi.. iki uzun pedi koyup ayağa kalkmamla paçalarımdan akıyordu.. kanamayı durdurmak için iğne oldum ben..

benim lohusalıktan sonraki ilk reglim musluk açmışsın gibiydi.. iki uzun pedi koyup ayağa kalkmamla paçalarımdan akıyordu.. kanamayı durdurmak için iğne oldum ben..
Benimki öyle çok değil ama onbeş günden belli oldu ilk altı gün normal sonra az sekiz gün sonra tekrar iki gün ara tekrar oldum ara verip bugun tekrar oldum ocakta öyle aralıkta ilk çok oldum ondada dokuz günde bir oldum

Back
X