- 21 Nisan 2012
- 7.730
- 8.225
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki öyle çok değil ama onbeş günden belli oldu ilk altı gün normal sonra az sekiz gün sonra tekrar iki gün ara tekrar oldum ara verip bugun tekrar oldum ocakta öyle aralıkta ilk çok oldum ondada dokuz günde bir oldum
Bakalım ile gidince doktora gidiceğim bakalımarkadaşım belki lohusalığın devam ediyor hala.. benim ilk doğumda lohusalığım 3,5 ay sürdü ..ikincide başıma geleceği bildiğim için 2.ayda gidip iğne oldum..
Benim 55 gun kanamam oldu ve gitmedim kesilir diye. Sonuç 55. Gün gittiğimde döl yatağımda iltihap vardı. Sezaryen sonrası olabiliyormuş ama tedavi edilmeli. Antibiyotik kullandım geçti
İğne ne iğnesi ne etki yapıyorarkadaşım belki lohusalığın devam ediyor hala.. benim ilk doğumda lohusalığım 3,5 ay sürdü ..ikincide başıma geleceği bildiğim için 2.ayda gidip iğne oldum..
İğne ne iğnesi ne etki yapıyor
Doktora regl çok olduğumu sordum gelmene gerek yok dedi düzensiz emmeden sütün azlığından dedikişiden kişiye değişir
sezeryan ile doğum yaptım
çocuk 8,5 aylıkken regl oldum
arkadaşım bebek 6 aylık iken hiç regl olmadan hamile kaldı
kimisi de hemen regl oluyor
doktora sütü değil regl i soracaksın
düzensiz olur süt veriyorsun vs derler ama
seninki az değil çok oluyormuş
kan değerlerine de baktır
Merhaba arkadaşlar dört ay oldu sezeryan olalı ilk regl aralıkta oldu dokuz günde bir ama ocakta onbeş gün sürekli iki üç gün ara tekrar regl iki gğn ara tekrar oldum aranızda böyle olan var mı korkuyorum sütümde çok azaldı bebek sadece uykusunda emiyor ne yapabilirim öyle olan varmı aranızda yardım ederseniZ sevinirim