sezeryanla dogum yapan annelere sorum olucak

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
Evet doğum tecrübesi olan ya da çevresinde ki sezeryanla doğum yapmis annelerden duyan varsa lütfen yazsin çünkü korktum ben biraz. Sorularim sunlar... Birinci ameliyata alinmadan önce lavman yapıyorlar mi ?ikinciside ameliyat sonrasi odaya alindigimizda sonda takiyorlar mi? Ben bu iki şeyi hamilelik sitesindeki sezeryan bölümünde okudum ve çok korktum. Annem bir ameliyat sonrasi sondasinin havasi alınmadan
çekildiğiiciçin yirtik olmustu hala idrara cikarken yanma olur. O yüzden korktum benimde basima gelirse diye.Yanitlarsaniz sevinirim. SŞimdiden tesekkurler

Bende sezeryan olucam sondayi ameliyattan önce takıyorlar diye duydum lavman ise kimine yapılmış kimine yapılmamış zaten gece 12 den sonra oruçlu gibi geleceksin dedi doktor

Valla benim önce normal doğumdu o yüzden lavman yapıldı ama sonra sezeryana alındım acil olarak arkadaşlarımdan sezeryana girdikleri halde lavman olanlar var bende çok korkuyordum ve canım çok kıymetlidir hatta aşı olamam iğme vurduramamaynı senin gibi bu iki işlemden çok korkuyodum heleki sondadan ödüm kopar.ama şunu net solıyım lavmandan hıc bısekılde korkma valla ne canın yanıyor ne rhatsız oluyorsun.Sondaya gelince özelde dogurucaksan ameliyat esnasında takılmasını istediğini söyle böylece hiç rahatsızlık duymassın ;:KK66:

Evet doğum tecrübesi olan ya da çevresinde ki sezeryanla doğum yapmis annelerden duyan varsa lütfen yazsin çünkü korktum ben biraz. Sorularim sunlar... Birinci ameliyata alinmadan önce lavman yapıyorlar mi ?ikinciside ameliyat sonrasi odaya alindigimizda sonda takiyorlar mi? Ben bu iki şeyi hamilelik sitesindeki sezeryan bölümünde okudum ve çok korktum. Annem bir ameliyat sonrasi sondasinin havasi alınmadan
çekildiğiiciçin yirtik olmustu hala idrara cikarken yanma olur. O yüzden korktum benimde basima gelirse diye.Yanitlarsaniz sevinirim. SŞimdiden tesekkurler
Ben geçen yıl ağustos 20 de sezeryan ile doğum yaptım sonda dr un isteğine göre değişiyor benim drum istememişti takilmadi hiç lavman da ameliyat olduktan sonra sabah yapıldı :KK43: tam olarak gaz cikaramadim ondan yapıldı

sezeryanda lavmana gerek kalmıyor doktor gece 10 dan sonra bırsey deme dedıgı ıcın
amelıyatdan sonra gaz cıkarabılmen gerekıyor cıkaramazsan lavman yapıyorlar lavmana ragmen cıkmazsa tekrar amelıyat gerekıyor ama ben 2 kez amelıyat oldum serumların etkısınden sanırım gerek kalmıyor amelıyatdan cıkınca zaten yapıyorsun
sonda da duruma gore degısıyor ne teyzeme ne gelınımıze ne de arkadasıma takılmadı hepsıze sezeryan oldu

Ben epidural sezeryan oldum lavman yapılmadı sonda takıldı sadece

ben iki sezeryan bir de açık yumurtalık ameliyatı oldum. üçünde de lavman yapılmadı. sonda da ameliyat esnasında takıldı, çıkartılırken de sorun ve acı olmadı

Benimde sezaryan lahman yaptı doğum öncesi ameliyatta sonda takılmış hiç hissetmedim takıldığı bile sonra gordum ikisinde de acı duymuyorsun

Off off :KK43: ozelde olucam doktoruma sorucam bide umarim yapilmaz.

Ben sezeryan oldum spinal yapti bana doktor belden uyusturma lavman yapmadi sonta takildi oda belden asagin uyusuyo zaten takmasalar iser durrsun :)
Benm.belden asagmi uyustrduktan sonra taktilar sontayi hssetmedim ama takmasalar nolrdu blmem odaya gttmde sonta dolmus bile lavmanida genel anestesizde tervh ediyolar benm annemle ablam genel yapmisti onlara yaptilar.

Bana lavman yapmadilar
Sonda takiliyor bende darlik varmis hemsire cok ugrasti anestezide taktilar ameliyathanedekilere soyledi
Epidural sezeryan oldum cok memnun kaldim cok fazla okumayin nette yazan her hikayeyi

Ben sezeryan oldum spinal yapti bana doktor belden uyusturma lavman yapmadi sonta takildi oda belden asagin uyusuyo zaten takmasalar iser durrsun :)
Benm.belden asagmi uyustrduktan sonra taktilar sontayi hssetmedim ama takmasalar nolrdu blmem odaya gttmde sonta dolmus bile lavmanida genel anestesizde tervh ediyolar benm annemle ablam genel yapmisti onlara yaptilar.
Lokal anestezi yaptiricam o zaman tesekkur ederim bilginiz icin

Ben bugun sabah sezaryen dogum yaptim. Normalde spinal olacaktim ama sag tarafim uyusmadigi icin genel anestezi oldum. Lavman yapmadilar ama sonda taktilar. Cok hafif batma gibi oluyor ama hemen bitiyor kurkulacak bisey yok. Lavman da tamamen acisiz agrisiz bir islemmis zaten. Guzel ve rahat dogumlar.

Ben bugun sabah sezaryen dogum yaptim. Normalde spinal olacaktim ama sag tarafim uyusmadigi icin genel anestezi oldum. Lavman yapmadilar ama sonda taktilar. Cok hafif batma gibi oluyor ama hemen bitiyor kurkulacak bisey yok. Lavman da tamamen acisiz agrisiz bir islemmis zaten. Guzel ve rahat dogumlar.
ay masallah sabah dogum yapıp buraya katılmak :nazar::nazar:
darısı basımıza
allahım saglıklı sıhhatlı mutlu gunler versın minnoşunuz hayırlı olsun :KK68:

Tesekkur ederim. Bebeginizi saglikla buyutun inşallah .

X