Sezeryanla Doğum Yapanlar

Bencede normal yap 3 ay önce bende açılma olmadığı için sezeryan oldum çok kötü günlerce ayağa kalkamiyorsun bide çok ağrı çekiyorsun. En iyi si normal doğum.

Sezeryan için pijama mı yoksa gecelik mi daha kullanışlı ?

Bencede normal yap 3 ay önce bende açılma olmadığı için sezeryan oldum çok kötü günlerce ayağa kalkamiyorsun bide çok ağrı çekiyorsun. En iyi si normal doğum.
Dr u normal doğuma ikna ettim. Gerçi tırsıyrorum ama insan fıtratının ameliyata değil normal sürece uygun olduğunu düşünüyorum. Allah yardım etsin inşallah

Teşekkür ederim canım. Normal olmasını istiyorum ama hakkımda en hayırlısı hangisiyle Rabbim onu nasip etsin.

Dr u normal doğuma ikna ettim. Gerçi tırsıyrorum ama insan fıtratının ameliyata değil normal sürece uygun olduğunu düşünüyorum. Allah yardım etsin inşallah
İnşallah. Ee senin doktorun mu sezeryan olsun dedi peki. Bizimkisı beni normal e ikna etmişti.

İnşallah. Ee senin doktorun mu sezeryan olsun dedi peki. Bizimkisı beni normal e ikna etmişti.
Canım benim tedaviyle oldu diye kendi tedavi gördüğüm doktor, aile hekimim, şuan gittiğim hastanedeki iki doktorda sezeryan dedi

Aslında tüp bebek normal doğuma engel değil ama normal doğumu daha tehlikeli buluyor. Ben normal olsun istiyorum doktoru son gidişimde ikna ettim ama nasip kısmet bakalım

Hmm anladım canım bilmiyordum. Sen yine kendine bak ama olmazsa çok zorlama kendini sezeryana girersin..

Ben de 17 haziranda spinal anesteziyle sezeryan oldum. Ultrason ölçümlerinde bebeğim hep haftasından daha iri çıktığı için doktorum riske atmak istemedi en son kontrolünde kesinlikle sezeryan olcaksın deyince 38+5te sezeryana girdik. 2.kez anne olmayı düşünürsem bi daha kimse beni sezeryana ikna edemez. Ağrılardan duramıyosun doğum öncesi bi ağrı yaşamadığın için doğumdan sonra kasılmalar oluyor ayrıca spinal anestezinin geyirdiği başağrısı ve boyun tutulması sonucu bebeğinle ilgilenemiyosun. 5 günlükken bebeğim sarılık ve sıvı kaybından ötürü hastaneye yattık. Sıkıntılı bir süreç sonucunda şimdi çok şükür iyiyiz

Geçmiş olsun canım. Peki ultrasonografi da dedikleri gibi iri bir bebek miydi?son kontrolündeki kiloyla tuttu mu

Geçmiş olsun canım. Peki ultrasonografi da dedikleri gibi iri bir bebek miydi?son kontrolündeki kiloyla tuttu mu

Son kontrolümde bebek 3600gr çıktı 5 gün sonra doğumda 3580gr doğdu. Bir kez daha anne olursam kesinlikle miyadını bekleyeceğim sezeryan olcak bile olsam

Son kontrolümde bebek 3600gr çıktı 5 gün sonra doğumda 3580gr doğdu. Bir kez daha anne olursam kesinlikle miyadını bekleyeceğim sezeryan olcak bile olsam
Dr da bana en fazla 39+0 kadar beklerim. O güne kadar normal yolla olmazsa o gün sezeryan diyor. Hatta sonrası için normal diye diretirsem eşimden de benden de tüm riskleri kabul ediyorum diye imza alırmış.

Dr da bana en fazla 39+0 kadar beklerim. O güne kadar normal yolla olmazsa o gün sezeryan diyor. Hatta sonrası için normal diye diretirsem eşimden de benden de tüm riskleri kabul ediyorum diye imza alırmış.

Allah gönlüne göre versin. Herşeyde vardır bi hayır yinede.

Bende spinal evet ağrıları çok kötü arkadaşlarada mecbur kalmadıkça sezeryan önermiyorum. Fakat bende hiç baş agrisi ve boyun tutmaz ligi olmadı. Ameliyat haneden çıkarken 3-4 saat kesinlikle başımı oynatmamami söylediler bide sudur kahvedir derken hiç sıkıntı yaşamadım fakat ameliyat yerleri için aynı şeyi söyleyemem

arkadaşlar bende 30 haziranda sezaryen ile doğum yaptım sezaryen kesi yerimin birkaç santim üstü. sağda daha fazla solda daha az. ağrım oluyor dokununca hareket edince sıkıntı yaşıyorum bir ayı geçti ameliyat olalı ama hala tam iyileşemedim. 20 günlükken doktor normal dedi üstüne 15 gün daha geçti ama en ufak bir düzelme yok korkmaya başladım bu sabah başka bir doktora kontrole gideceğim ultrasonla baktıklarında anlayabilirler mi iç dikişlerde ya da başka bir yerde problem olduğunu

Sezeryan da iyileşme ciltten cilde değişiklik gösterebiliyor. Benim doğrulmam yani kendi kendime yataktan kalkmam 20 gün sürmüştü mesela. Ben de sizin gibi düşünüyordum herhalde sakat kaldım diye :)) Ama şuan 1 seneyi geçti. Dikiş yerlerimin izi bile azaldı, yarısı bembeyaz şuan. Ağrı sızı hiçbir şey de yok. Kendinizi zorlamayın, bebeğinizle ilgilenin, geçmiş olsun :)

Cok sagol canim baska bir doktora gittim iltihap ve odem var dedi ultrason yapildi kan ve idrar tahlili crp biraz yuksek cikti dikislerde problem yokmus cok sukur. Genel cerraha da danisip ilac verecek herhalde.

Merhabalar. bende 27. haftamdayım yorumları okuyorum malesef bende aşırı hastane ve iğne korkusu olan bi insanım hamileliğimi ilk öğrendiğide aklıma gelen tek şey ben nasıl doğum yapıcam oldu sevinemedim bile taki ilk muayeneye gidip kalp atışlarını duyana kadar sonra doktorumla anlaşma yaptım başından beri genel anestezi ile sezeryan istedim.Normal zamanda bile iğne vurulacağında ailemden 4 kişi beni zorla tutar öle vurulurdum aksi halde fırsatını bulup hastaneden kaçan biriydim. Şimdi ise doğumumun nasıl olacağını biliyorum ancak hala çok fazla korkularım var.Mesela genel atestezi ile sezeryanda sonda takılması ve sonrasında kanın atılması için karnına bastırılması bu ikisinden deli gibi korkuyorum birde hastane fobim oldugu için bayıltılana kadar kendimi nasıl sakinleştirebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…