Ayyy canim Allah razi olsun cok tesekkur ederim ya bende o sunni sanciyi cekmek istemiyorum . birde arkadaslar hep anlatiyor herkes agliyo bagiriyor bn unutamam ki rabbim hayirlisini versin insVe hatice hanımın dedigi gbi öksürük ve hapsurma olursa ameliyat yerini tut öyle öksür yada hapsur o biraz kötü oldu bnde ameliyattan cıkınca ztn bogazın dügüm olmuş gbi o zamanda yavas yavas öksür ztn sana söylerler byle yap die allah hepinize yardım etsin sag salim dünyaya gelsiler
Aman hiç tavsiye etmem adet sancısı onun yanında hiç kalır walla adamı öldürür o sancı ben cok agladım eşim annemler bni öyle görünce dışarı cıkıyorlardı ve kötü tarafı saat 11 de aksam 11 e kadar o sancı yı cektim acılma 3 cm oldu ve ikimizin kalp atıslarında sıkıntı oldu die hemn sezeryan yapıcaz dediler ii ki de sezeryan oldu cünkü normali gözüm kesmediAyyy canim Allah razi olsun cok tesekkur ederim ya bende o sunni sanciyi cekmek istemiyorum . birde arkadaslar hep anlatiyor herkes agliyo bagiriyor bn unutamam ki rabbim hayirlisini versin ins
Ayyy canim Allahim korumus sizi . bende ozelde yapacagim sezeryan zaten ins benimkide agrisiz olurAman hiç tavsiye etmem adet sancısı onun yanında hiç kalır walla adamı öldürür o sancı ben cok agladım eşim annemler bni öyle görünce dışarı cıkıyorlardı ve kötü tarafı saat 11 de aksam 11 e kadar o sancı yı cektim acılma 3 cm oldu ve ikimizin kalp atıslarında sıkıntı oldu die hemn sezeryan yapıcaz dediler ii ki de sezeryan oldu cünkü normali gözüm kesmedi
Allahım sana yardım etsin hiç korkma gelip geçio merak etme tabiki herseyin bi zorluğu wardır bebek istiyosak katlancaz dimi :)sadece dedgimiz gbi olur öksürük ve hapsurma olursa ameliyat yerini tut öyle öksür yada hapsur kendini cok kasma bol bol yürü yavas yavas bn ilk saatte kalkar kalkmaz kendim yürüdüm beebişini kucagına al onun kokusu herseye bedel ben yiyip bitiriyorumAyyy canim Allahim korumus sizi . bende ozelde yapacagim sezeryan zaten ins benimkide agrisiz olur
İlla ki olur agrısı baktıgında normal doğum daha saglık lı ama bn kendi adıma konusayım benm biraz sıkıntılı oldugu için ii ki sezeryan oldum diyorum sen her türlü onu kucagına alınca unutuyosun hee sunu söylim olursan da genel anestezi altında yap belden asagı olunca herkese ii gelmio duyumlara göre sakat kalınabilio ama tabi karar senin bize de saygı duymak düşer Umar yardımcı olabildimArkdşlar sezeryan olmk istyrm bnde acısı var mı varsa ne kdarlık bi acısı var?
eİlla ki olur agrısı baktıgında normal doğum daha saglık lı ama bn kendi adıma konusayım benm biraz sıkıntılı oldugu için ii ki sezeryan oldum diyorum sen her türlü onu kucagına alınca unutuyosun hee sunu söylim olursan da genel anestezi altında yap belden asagı olunca herkese ii gelmio duyumlara göre sakat kalınabilio ama tabi karar senin bize de saygı duymak düşer Umar yardımcı olabildim
Çok teşkr edrm. Ben daha 18 yaşındym yaşımın verdği korkuyu yaşıyorum galiba. Yeni evlendm 7 ay oldu 4 ay vajinusmus u çektim şimdi bide hamilelik olunca psklojm iyice bozuldu. Belden iğnedende korkuyorum zatenİlla ki olur agrısı baktıgında normal doğum daha saglık lı ama bn kendi adıma konusayım benm biraz sıkıntılı oldugu için ii ki sezeryan oldum diyorum sen her türlü onu kucagına alınca unutuyosun hee sunu söylim olursan da genel anestezi altında yap belden asagı olunca herkese ii gelmio duyumlara göre sakat kalınabilio ama tabi karar senin bize de saygı duymak düşer Umar yardımcı olabildim
O zaman genel anestezi olman daha mantıklı en azından hissetmiyosun sonradan ayaga kalkınca biraz agrın olur oda normaldir hem kac aylıksınÇok teşkr edrm. Ben daha 18 yaşındym yaşımın verdği korkuyu yaşıyorum galiba. Yeni evlendm 7 ay oldu 4 ay vajinusmus u çektim şimdi bide hamilelik olunca psklojm iyice bozuldu. Belden iğnedende korkuyorum zaten
Daha 2 aylık ama çok korkuyorum şimdidenO zaman genel anestezi olman daha mantıklı en azından hissetmiyosun sonradan ayaga kalkınca biraz agrın olur oda normaldir hem kac aylıksın
Korkma allah büyüktür içini ferah tutDaha 2 aylık ama çok korkuyorum şimdiden
İnşallah. Sağol sohbetin için. Gerçkten psklojm bozulmştu tşkrlr: )Korkma allah büyüktür içini ferah tut
Ayyyy benımde 7 ay cabucak hayırlısı ıle gecerde kuzumu koklarım :)Allahım sana yardım etsin hiç korkma gelip geçio merak etme tabiki herseyin bi zorluğu wardır bebek istiyosak katlancaz dimi :)sadece dedgimiz gbi olur öksürük ve hapsurma olursa ameliyat yerini tut öyle öksür yada hapsur kendini cok kasma bol bol yürü yavas yavas bn ilk saatte kalkar kalkmaz kendim yürüdüm beebişini kucagına al onun kokusu herseye bedel ben yiyip bitiriyorum
Az kalmış inş sag salim dünyaya gelir sende o mis gbi kokusunu içine cekersin ama sunu söylim dogduktan sonra da dicen nie dogdu kalsaydı karnımda :)çünkü geceni gündüzünü anlamıcan her dakikada aglıo bizimki aman öyle sinir edio ki tabi psikolojik olarak çöktüm yaaa bi yandan neye agladıgınu bilmiyorum altı temiz ee karnı da tok ama gazı war ve bnde rezenecayı içiyorm ki hem süt olsun hemde o rahat gaz cıkarsın çok şükür bi kaç gündür ii uyuyo allah sana yardım etsinAyyyy benımde 7 ay cabucak hayırlısı ıle gecerde kuzumu koklarım :)
Ve hatice hanımın dedigi gbi öksürük ve hapsurma olursa ameliyat yerini tut öyle öksür yada hapsur o biraz kötü oldu bnde ameliyattan cıkınca ztn bogazın dügüm olmuş gbi o zamanda yavas yavas öksür ztn sana söylerler byle yap die allah hepinize yardım etsin sag salim dünyaya gelsiler
Ayyyy canım benım ya ıcımı ferahlattın cok sagol söyledıklerıne dıkkat edecegım
Saol cnm allahım hayırlısı ile dünyaya gelmeyi nasip etsin hayırlı dogumlar diyim ben :) inş cok rahat olur dogumun ama sunu unutma dogum zamanında ne dilersen gercekten oluo bn cok dua ettim allahım geri çevirmedi çoook şükürHayirli olsun canim bebisin. Darisi benim basima. Allah nasip ederse bende Ekim´de yavruma kavusacagim. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
Hayırlısı ıle sag salım doğsun kuzum ıns hayırlı evlat olsun cumlemızınkı ınşAz kalmış inş sag salim dünyaya gelir sende o mis gbi kokusunu içine cekersin ama sunu söylim dogduktan sonra da dicen nie dogdu kalsaydı karnımda :)çünkü geceni gündüzünü anlamıcan her dakikada aglıo bizimki aman öyle sinir edio ki tabi psikolojik olarak çöktüm yaaa bi yandan neye agladıgınu bilmiyorum altı temiz ee karnı da tok ama gazı war ve bnde rezenecayı içiyorm ki hem süt olsun hemde o rahat gaz cıkarsın çok şükür bi kaç gündür ii uyuyo allah sana yardım etsin
Daha 2 aylık ama çok korkuyorum şimdiden
Canım ben mecburi sezaryen oldum, çatı darlığım vardı. Doktorumla epidural anesteziyi seçmiştik. Dogumhaneye giderken bile epidural diye konuşuyorduk. Ama anestezi uzmani beni görünce yaşımın çok küçük olduğunu heyecanip korktuğumu düşünmuş (25 yaşındaym ama hiç göstermiyorum) ve genel anesteziye karar vermiş. İlk 3 saat bel ve sırt ağrısı çektim. Ameliyat yerim de hafif bi yanma vardı sadece. 4 gün biraz yatıp kalkmakta zorlanıyorsn ama sonrası çok rahat. Bi de ağrı kesici iğne vermişlerdi hastaneden çıkarken, çok işe yaradı.Çok teşkr edrm. Ben daha 18 yaşındym yaşımın verdği korkuyu yaşıyorum galiba. Yeni evlendm 7 ay oldu 4 ay vajinusmus u çektim şimdi bide hamilelik olunca psklojm iyice bozuldu. Belden iğnedende korkuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?