canım ilk olarak 6 ay içinde iniyo ama tamamen normale dönmesi 1 seneyi buluyo bende sezeryanla doğum yapmıştım ordan biliyorum
selam kizlar bugun dogum yapali tatlicadiarzubir bucuk ay oldu ama.sezeryanla dogum yaptim halen karnim var bayabi ya karnim boylemi kalicak .etrafimdaki bazi kisiler sezeryanla dogum yapasan karin kalir diyolar bilen yada sezeryanla dogum yapan lar ne olur yardim edin artik bayabi daralmaya basladitatlicadiarzukafamçokkarıştı
kadiscim hiç merak etme kilolar zamanla gidiyor ama sütünün olması için bol sıvı alsan daha iyi olur.Benim de 3.5 yaşında bir kızım var da oradan biliyorum.Ben de sezaryanla doğum yaptım ilk zamanlar biraz sıkıntı oluyor,ağır kaldırmamaya dikkat.2-3 ay geçince oldukça rahatlıyacaksın bebişin hayırlı olsun.benim de karnım duruyo gerçi daha 21 gün oldu doguralı
8 kilo gitti 15 kilo alıştım toplamda daha gider mi
yemiyeyim diyorum ama doyuramıyorum kendimi
bebişimi de öyle memem agzında sürekli kusuo gene yiyo maşalllah
ve hala karnım uyuşuk ne zaman gececek ve çok korkuyorum en ufacık bir harekette dikişlere bişe olcak diye bide yapıştırmaymış insan daha da korkuyo ya
canım hepimizin derdi o..dün kuaföre gittim..ordaki kızlar aa doğum yapmışsınız ama azıcık göbek kalmış dediler...yalnız bunu söyleyenin benden fazla göbeği vardı...bide daha bekarrr::bbo:naniknanik sinir oluyo insan işte naapimm.bide karnım büzüş büzüş..canım 3 ay falan geçsin öyle egzersiz yap bence
canım ben doğum yapalı tam 7 ay oldu ama halen benim göbeğim de çok fazla 6 aylık hamile gbiyim.ilk aylarda benimde ağrılarım çok oluyodu ama şimdi allaha şükür ağrılarım hiç kalmadı.yürüyüşe başladım.oğlum artık emmiyo oyüzden diyete de başladım.zaten şimdi 70 kiloyum .15 kilo fazlam var.doğum yapınca 65 e düştüm emzirirken fazlasıyla aldım.benim de ilk bebeğim.inşallah hepimiz kurtuluruz.şu baş belası kilolardan.
benim de karnım duruyo gerçi daha 21 gün oldu doguralı
8 kilo gitti 15 kilo alıştım toplamda daha gider mi
yemiyeyim diyorum ama doyuramıyorum kendimi
bebişimi de öyle memem agzında sürekli kusuo gene yiyo maşalllah
ve hala karnım uyuşuk ne zaman gececek ve çok korkuyorum en ufacık bir harekette dikişlere bişe olcak diye bide yapıştırmaymış insan daha da korkuyo ya
kızlar en guzelı sıkı yuruyus ve mekık:))))))
ben uzun zamandır sabah 6 8,30arası yuruyus yapıyorum ve 8aylık kızım gecen ay mekıge basladım.artık gobek gıtmez zaten ama ordakı yagı kasa cevırebılırız.dogru bılım yanı kımı dıyor erır merak etme dıye ama 1 2 cocuk tasımıs o karın erımezzzzzzzz
ancak kendımıze azımle ınanıp yag bırıkıntısını kasa cevırmelıyız boylece olay tamam.benım bayagı gıttı yanı duzeldım.bırde bacaklarımızda kılodan sarkmalar olusmasın dıye yuruyus sart.her gun 2saat.bazen kızları bırakıp aksam cıkıyorum ama sabah 6da cok guzel oluyor:)))))
gunun zınde ve mutlu gecıyor.onumuzde yaz hallederız bız bu ısı merak etmeyınnnnnn!!!!
canım sabah benımkıe tum gun ıste ama sabah o gıtmedern ve o geldıkten saonra seklınde yapabılıyorum.hafta sonlraı ızınlı gunlerı falan arada 2saat bu kendıne derım.2cocukla senı anlıyorum ama ruh saglıgın ıcınde ıyı olur bendede 2tane ınsan tam kafayı yemek uzere oluyor bazen buda ıyı gelıyor:)))))))))))))))
gaz soununun dısında wcye rahat cıkamıyosan hamılelıkte kullandıgım bı ılac var onu soyleye bılırım.gunde ıkı tane cok ıyı gelıyor.alen ısmınde:)))))))))
tavısye ederım kendını toplayana kadar kullan.gecmıs olsun zorlama sakınkendını.Allah korusun bısey falan olur((((((((
valla canım benim 27 gunluk bi bebegim var normal dogum yaptım ve inan hiç göbegim kalmadı moralini bozmak istemem ama ablamın 18 aylık bi kızı var mecburen sezeryanla dogum yaptı ve hala göbegi var..bıraz zaman geçebilir sanırım göbeginin geçmesi için...
canım hiç moralini bozma..göbeğin kalması yada geçmesi sana bağlı o göbek gazdan şimdi öyle..benimde öyleydi..bi buçuk ay oldu çok minik kaldı..belli belirsiz...bende de gaz sorunu oldu..tuvaletede çıkamıyodum..bak bu dediğimi mutlaka yap ben hergün hala içiyorum..hem bebeğinede iyi gelir..bebeğin gazınıda alıyo...rezene,çekilmemiş kimyon,kuru nane,kekik bunları hergün kaynat iç...bak bakalım göbiş nası incek...ben doktoru arayıp kavga etmiştim..bağırsaklarıma ne yaptınız 5 aylık hamile gibiyim diye :))):):):):)
adamda gülmüştü tabii duygu hanım en kısa zamanda geçicek demişti..sabırlı olmak lazım hayatım..kafana takma...iniyoo...4 aydan sonrada jimlastiğe başlarsın geçer
11 ay oldu sezeryan doğum yaptım ama göbeğim var nasıl iner yani göbeğimin alt kısmı yağlı gibi sallanıyo nasıl iner yada bundan sonra inermi? eski kiloma döndüm ama göbeğim yüzünden kıyafetlerim olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?