sezgilerim doğruysa

kadın bi şeyler sezmiş ki söylüyor ya, demek ki ses tonu mimikleri bakışı normal değil adamın niye kendi kendine gelin güvey olsun cahil liseli mi bu kadın.

kadın bi şeyler sezmiş ki söylüyor ya, demek ki ses tonu mimikleri bakışı normal değil adamın niye kendi kendine gelin güvey olsun cahil liseli mi bu kadın.
liselilerin hepsi cahil mi oluyor hanımefendi? ne alaka, keşke herşey okumakla bitseymiş
ayrıca bir kadın sadece cahil olduğu için kendi kendine gelin güvey olmaz
fazla egosu vardır
kendisi hoşlanıyordur karşısındakini de öyle algılıyordur
fazla takıntılıdır vs vs.
konu sahibi elle tutulur bi sebep göstermediği için çoğunluk ben de dahil kendi kendine gelin güvey olduğunu düşündük

cahil liseli mi bu kadın.

Liseliler cahil mi oluyor ??????? , konu sahibiyle yanı kafada olduğunuz tek bir cümlenizle belli oldu .

Kocamın kucağından çocuğu aldı -BANA AŞIK !
Eşine haber vermediysen dur ben arar haber veririm - BENİ ÇOK SEVİYOR !
Tv de sevgili görüyor sizde paylaşın diyor - SEVGİDEN İLGİDEN GÖZÜ DÖNMÜŞ !

Bumu hissiyat , bu olsa olsa paranoyaklıktır oldu ki eşine söylese eşi anlamadan dinlemeden bişi yapsa yazık günah değil mi adamada ailesine de.
Bu şizofrenlik herkese zarar , sevgiye ilgiye aç insanlar olmadık şeyden NEM kapıyorlar .

images (21).webp

Durum bundan ibaret.

Yazdiklarina bakilirsa ya sen adama kafayi takmis her yaptiginida uzerine aliniyorsun yada paranoyaksin kendi kendine kuruntu yapiyorsun. Cocugu esinden almis diye sanailgi duydugunu nerden cikardin? Adamin gunahini almakla yetinmedin milletide gunahina ortak ettin. Sahsen ben boyle birsey yasasam emin dahi olsam gelip bunu burda konu yapmam. Olabildigince adamdan uzak durur gereksiz samimiyet icinede girmem.

Hanımlar sakin lütfen, üye cahil liseli mi derken liselilere hakaret etmemiş, cahil kelimesini de hakaret amacıyla kullanmamış, öyle bir algı bile yok, olsaydı uyarı alırdı zaten, tecrübesiz, toy, yapılanı anlamayacak yaşta mı manalarında kullanmış.

Hanımlar sakin lütfen, üye cahil liseli mi derken liselilere hakaret etmemiş, cahil kelimesini de hakaret amacıyla kullanmamış, öyle bir algı bile yok, olsaydı uyarı alırdı zaten, tecrübesiz, toy, yapılanı anlamayacak yaşta mı manalarında kullanmış.
beni anladığınız için teşekkür ederim.

26 sayfayı neden okudum, niçin okudum, nasıl okudum o_O bunları izah etmeye gerek yok, okumak istedim ve okudum :kızgın:

29 dakikam ziyan oldu :işsiz:

Hanımefendiciğim, lütfen eşinize, işinize, çocuğunuza yönelin, milletin kaşından gözünden mana çıkarmayı bırakın, yazık günah insanların günahına girmeyin.:KK20:

Hesabınızı iptal ettirip bunu mu açtınız kendinizi savunmak için?
Zira nickler çok çelişkili istanbul454 izmirli456 bir sonraki nick bursali458 olur artık

Hesabınızı iptal ettirip bunu mu açtınız kendinizi savunmak için?
Zira nickler çok çelişkili istanbul454 izmirli456 bir sonraki nick bursali458 olur artık
sayın sinsirella adının hakkını veriyosun ama benim tek hesabım var bayan konu açtı diye baktım ve yorum yaptım isimlerin yakın olması tesadüf.

Back
X