- 11 Ekim 2017
- 142
- 103
- 53
- 37
- Konu Sahibi istanbul454
kadın bi şeyler sezmiş ki söylüyor ya, demek ki ses tonu mimikleri bakışı normal değil adamın niye kendi kendine gelin güvey olsun cahil liseli mi bu kadın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
liselilerin hepsi cahil mi oluyor hanımefendi? ne alaka, keşke herşey okumakla bitseymişkadın bi şeyler sezmiş ki söylüyor ya, demek ki ses tonu mimikleri bakışı normal değil adamın niye kendi kendine gelin güvey olsun cahil liseli mi bu kadın.
cahil liseli mi bu kadın.
Cahil liseli mi derken. ?kadın bi şeyler sezmiş ki söylüyor ya, demek ki ses tonu mimikleri bakışı normal değil adamın niye kendi kendine gelin güvey olsun cahil liseli mi bu kadın.
Hayat tecrubesi olarak cahil demistir belki.Cahil liseli mi derken. ?
sanırım toy anlamında kullanıldı liseli kelimesi. sosyal medyada yayılan öyle bir geyik var çünkü bu da dili etkiliyorHayat tecrubesi olarak cahil demistir belki.
Cahil ergen
Cahil liseli
Cahil cocuk gibi vs vs.
Hayat tecrubesi olarak cahil demistir belki.
Cahil ergen
Cahil liseli
Cahil cocuk gibi vs vs.
beni anladığınız için teşekkür ederim.Hanımlar sakin lütfen, üye cahil liseli mi derken liselilere hakaret etmemiş, cahil kelimesini de hakaret amacıyla kullanmamış, öyle bir algı bile yok, olsaydı uyarı alırdı zaten, tecrübesiz, toy, yapılanı anlamayacak yaşta mı manalarında kullanmış.
Hesabınızı iptal ettirip bunu mu açtınız kendinizi savunmak için?kadın bi şeyler sezmiş ki söylüyor ya, demek ki ses tonu mimikleri bakışı normal değil adamın niye kendi kendine gelin güvey olsun cahil liseli mi bu kadın.
aaaaa hiç dikkatimi çekmemişti bravo vallaHesabınızı iptal ettirip bunu mu açtınız kendinizi savunmak için?
Zira nickler çok çelişkili istanbul454 izmirli456 bir sonraki nick bursali458 olur artık
Sezgilerin kuvvetliymişHesabınızı iptal ettirip bunu mu açtınız kendinizi savunmak için?
Zira nickler çok çelişkili istanbul454 izmirli456 bir sonraki nick bursali458 olur artık
Sezgilerin kuvvetliymiş![]()
İlk dikkatimi çeken bu oldu ve onca yorum var tek bu nick destekliyor ne garip dimi:)aaaaa hiç dikkatimi çekmemişti bravo valla
sayın sinsirella adının hakkını veriyosun ama benim tek hesabım var bayan konu açtı diye baktım ve yorum yaptım isimlerin yakın olması tesadüf.Hesabınızı iptal ettirip bunu mu açtınız kendinizi savunmak için?
![]()
İlk dikkatimi çeken bu oldu ve onca yorum var tek bu nick destekliyor ne garip dimi:)