Sezgin Öztürk hakkında fikri olan?

siz kime yaptırdınız sezgin bey e mi

memnun musunuz hala. çok güzel görünüyor. siz ince derilimiydiniz

memnun musunuz hala. çok güzel görünüyor.

paylaştıkları çok doğal sizin ablanızın neden kalkık oldu sebebini söyledi mi

kalın derili misiniz

hala memnun musnuz siz ince derilimiydiniz ve ameliyattan önce gösterdiği şekilde mi oldu burnunuz

şuan nasıl burnunuz ve revizyon oldunuz mu

Ben de 2016 yılında Sezgin Öztürk'e ameliyat olarak pişman olanlardanım. Doğal yapıyor diye tercih etmiştim, domuz burnu gibi kaldırmayın demiştim. Ucunu hiç ellememiş, kemeri törpüleyip bırakmış. Sonuç : Düşük burun ucu, ön profilden asimetrik bir burun sırtı ve estetik olmayan kaba bir dikiş. Tabi şimdi yıllar geçti, biraz oturdu. Eskisi kadar belli olmuyor. Burun ucu düşüklüğünü botoks ile halletmeye çalışıyorum. Burun sırtını kontür makyajı ile düzeltiyorum falan. Kendisine ilk ameliyat olduğumda yamuk olduğunu beğenmediğimi düzeltmesini istediğimi söylediğimde asistanı şöyle yanıt vermişti ".... meblağ karşılığında revizyon ameliyatının gerçekleştirebiliriz ancak şuanki halinden daha iyi olacağının garantisini veremeyiz" .. Bu sözün karşılığında güvenip tekrar kendimi emanet edemezdim. Bir sürü kağıt imzalatıyorlar, bilerek daha kötü yapıp "ben size demiştim" demeyeceği ne malumdu. Kaderime razı oldum ben de. Şimdi revizyon daha pahalı diye yaptıramıyorum başka doktora da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…