Sgk tüp bebek raporu çıkaran var mı?

bizde tüp bebek raporu çıkarma aşamasındayız zeynep kamilde röntgenim çekildi kalp elektrom çekildi psikiyatriye girdik sırada genel cerrah ve iç hastalıkları var hepsine ayrı ayrı giriyoruz smer testimin süresü dolmuş o yenilenecek bide... bakalım inşallahh ramazan bitimine kadar alırız raporumuzu da ramazan sonrası başlarız Allah izin verirse

süreside 1 ay sanırım rapor çıktıktan 1 ay içinde yaptırmak zorundasın diye biiyorum :44:

teşekkür ederim. hayırlı sonuçlar alırsın inşallahh. bende anadolu yakasındayım, çıkaracağım zaman zeynep kamile başvururum. rapor alma süreni raporunu aldığında bana yazar mısın?

ben çapadan aldım raporun üstünde 2 aylık yazıyodu..bizi hiç başka bölümü yollamadılar androloji bölümü hariçç.

ne gibi tahliller sonucu değerlendirmeye alıyorlar? Kaç gün içinde işlemlerinizi tamamladınız. Çapadan almak daha kolaysa çapayada başvurabiliriz.

bizde erkek faktörlüydü sayımız 14 milyondu ama hareketli 5 milyonun altında olduğu için zorlanmadan aldık..
kadın için rahim filmi 3 gün hormonları ve simir istediledr.
eşim için 2 kere sperm hormon bide genetik bi test okadar hocaya çıktık androloji bölümünde tüp bebek uygundur yazısını verdi sonra heyete girdik aldık çok kolay çapayı önerirm.
sizde sorun ne.

Arkadaşlar,
SGK Tüp bebek raporu nasıl çıkarabilirm. Rapor çıktıktan sonra ne kadar süre içinde kullanmam gerekli. Yardım edebilir misiniz?

allah sımdıden yardımcın olsun bıraz ugrasman lazım esının degerlerı soz konusu asılamaların yoksa devlet hastanesınde 2 asılama yaptırmak zorundasın
bunun harıcınde butun ıstenen tetkıklerı cıkaracagın hastanede yaptırmak zorundasın rahım fılmı spermıyogram gıbı bunlara da hemen gun vermıyolar en az ıkı ay tahlıl ıcın cıktıktan ve tetkıkler yapıldıktan sonra dosya acılıyor ve hayete cıkıyor o zamn rapor cıkıyor sana baya zamn ve emek ıstıyor.

eğer doktorun özeline giderseniz işler 1 haftada halloluyor tabi 300-350 tl muyene ücreti var...1 haftada rapor elinizde benden ne tetkik istediler ne tahlil ne başka bişey...bir de rapor süresi eğer raporda belirtmişse 1 ay 2 ay 6 ay diye o sürede yaptırmak zorundasın yoksa rapor yenileyeceksin ama süre belirtilmemişse sorun değil...:))))

sanırım siz bu şekilde aldınız raporunuzu. Hangi hastane ve hangi doktor bilgi verebilir misiniz? Bekleyecek sabrım kalmadı çünkü

Bizde bir aşılama ve bir tüp bebek denedim ama ikiside negatif sonuçlandı. Bizim ne kadın ne erkek nedenli. Bir sebebimiz yok yani bazen keşke olsaydı onun çaresine bakardık diyorum. çünkü 5 yıllık evli 3 yıldır da bebek istiyoruz.

benımde raporumun gunu geçtı ıkı yıllık rapordu 1. tup denedık bırde açık amalıyat derken geçtı bende yenısını çıkaracam ılkınde bu kadar teferruat yoktu ne kadar çok degişmiş bende mi şimdi rahım fılmı çektırecem önceden çekılmişti inş yılına bakmazlar

Hangi hastaneye başvurursanız banada bilgi verebilir misiniz? Demek 2 yıllıkda çıkarılabiliyo bu rapor, çok güzelmiş. Daha önce nerden çıkarmıştınız? Rahim filmim benimde var, onu bir daha çektirmek oldukca zahmetli ama sonuçları için herşeye katlanıyoruz tabiki.

yok canım 2 yıllık eskıdendı benımkınınde gunu geçmiş yenıden çıkacak yenı yasaya gore şimdi ki raporlar sadece ıkı aylıkmış ve 15 20 gundede çıkıyormuş bu benım ıkıncı denemem olacak inş. ege üniverstesınden çıkarıyoruz raporu özel ege tüp bebek merkezi hastasıyım orası rapor çıkartırken yardımcı oluyor rabbım emeklerımızı karşılıksız bırakmasın çok zor bır sınav allahım kolaylıklar versın

ben de çıkartmak istiyorum.ne kadar sürede,nasıl,nerede çıkardınız?kolay çıkarma yöntemleri var mı?aydınlatırsanız sevinirim.

ben de çıkartmak istiyorum.ne kadar sürede,nasıl,nerede çıkardınız?kolay çıkarma yöntemleri var mı?aydınlatırsanız sevinirim.

raporu tıp fakültesinde çıkartırsın canım.1-2 ayı bulur.ancak doktorun özeline gider muayene olur durumu anlatırsan 2 günde rapor elinde.tabi şartları var.en az 2 aşılama yapılacak,600 gün sigortalı olunacak gibi...şartları netten öğrenebilirsin...

gıttınız ozel doktor kım raporu nasıl aldınız hemen bızde rapor alcazda cvp yazarmıısnız açıl cvp ıhtıyacım var

arkadaşım özel hastaneler rapor vermiyor üniversite hastanaleri ya da araştırma hastaneleri veriyor onun bayağı prosedürü var 3 yıllık evlilik şartı,eşinin ya da senin 5 senelik sigortanız olmalı 23 yaşından büyük 39 yaşından küçük olmalı eğer erkek infertilesi ise sperm sayısı 5 milyonun altında olması sebepsiz ise en az 2 kere aşılama yapılmalı tabi devlete bağlı hastanede özelleri kabul etmiyorlar bizde geçen şubat ayında almıştık bunlar gerekli ALLAH yar ve yardımcımız olsun bu yolda hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…