Sherlock

• Konu Sahibi Konu Sahibi n_o_d
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 gündür sherlocku izliyorum çok hoşuma gitti...devam edeceğim inşallah..
ama işte diziler sezona falan giriyor ya beklemek istemiyorum ona gıcık oluyorum...
önceden yayınlanıp biten diziler neler?? prison break gibi bitmiş bi dizi olsun...
mesela walking deadi çok sevdim o da yarıda kaldı :5:

Sherlock'un bir kaç kitabını okuyup vurulmuştum :)
Dizisinin de bir iki bölümünü izlemiştim. Bugün 1.sezon 1.bölümü tekrar izledim. Hepsini izlemeliyim.
Benedict Cumberbatch harika bir adam zaten...Bayılıyorum ona. :27:

Sherlock'un bir kaç kitabını okuyup vurulmuştum :)
Dizisinin de bir iki bölümünü izlemiştim. Bugün 1.sezon 1.bölümü tekrar izledim. Hepsini izlemeliyim.
Benedict Cumberbatch harika bir adam zaten...Bayılıyorum ona. :27:

güzel bi dizi ama sürekli gizli bir olay ve açığa çıkarmaması imkansız olan iki adam arasında sürüp gidiyor...pek heyecan göremedim ben..
3-4 bölüm izledim bıraktım...
birde sherlock'u sanki insan dışı bir varlık gibi gösteriyorlar...birkaç saniyede bütün gizemi çözebiliyor falan, bukadarı da abartı...daha makul tutsalar daha zevkli olurdu bana göre...

güzel bi dizi ama sürekli gizli bir olay ve açığa çıkarmaması imkansız olan iki adam arasında sürüp gidiyor...pek heyecan göremedim ben..
3-4 bölüm izledim bıraktım...
birde sherlock'u sanki insan dışı bir varlık gibi gösteriyorlar...birkaç saniyede bütün gizemi çözebiliyor falan, bukadarı da abartı...daha makul tutsalar daha zevkli olurdu bana göre...

Zekasını makul tutsalar Sherlock Holmes efsanesi diye bir şey olmazdı ki.
Zekasının çok uç olması izlettiriyor bence asıl.

Ücüncü sezon su ana kadar ki en iyi sezondu bence
Sherlockun John hakkinda söyledikleri, dostluklarinin derinlesmesi,
Komik replikler, konular harikaydi
Hic bitmesin istedim. ama bitti maalesef
4ncü ne zaman cikacak acaba?

Sherlock iyi bi diziydi tüm sezonlarını izledim, ama benim favorilerim , prison break , fringe , the walking dead 'Aksiyon Severlere Tavsiye Edilir' :82:

İyi çözünürlükle izlenecek bir yer bulamadığımdan izleyemiyorum.Aslında çok merak ediyorum bu diziyi.

Sanırım yılbaşı özel bölümü gelecek bu yıl, önümüzdeki yıl da yeni sezon.

Ya kızlar bir sorum olucaktı. Ben Sherlock U dün izlemeye başladım. Birinci sezon birinci bölüm. Ama aynı bölümü farklı sahneler ve farklı şekilde izledim. Anlamadım neden böyle. Bir de bir sezonda kaç bölüm var lütfen cevaplarsanız çok sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X