Cilt Bakımı Ürünleri Shiseido Ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

FalanFilan2025

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.669
498
Kızlar aranızda shiseido nun cilt bakım ürünlerini kullanan var mı?
kendime yağlı ciltler için kaliteli bir marka arıyorum da la prairie buldum ama olgun yaşlar içinmiş ve en pahalı kremler sanırım onda o kadar uçmama gerek yok belki ama yine de para dökcem bayağı gbii çünkü kaliteli ürün şart oldu
var mı öneriiniz??

Ibuki göz altı kremini kullanıyorum. Eğer 40 yaşın altındaysanız ve çok sorunlu bir gözaltınız yoksa müthiş bir alternatif.

Onun haricinde de benim Shiseido bağımlısı arkadaşlarım var. Sanırım özellikle problemli ciltlerde baya işe yarayan ürünleri var.

Benim çok yakın arkadaşım yıllarca uğraştığı akneli-yağlı cildinden Shiseido sayesinde kurtuldu. Her cilt için aynı garantiyi vermiyor demek...

Bence çok iyi bir marka. Benim favorim Clinique o ayrı;:)

Para dökmeye niyetliysen İsrailli Ahava markasını öneriyorum. Bence bir google la. Bio, Ölüdeniz tuzu ve çamurundan yapılma ürünler satıyorlar.

Sorunlu ciltler için biraz daha eczane markalarından yanayım. La roche avrne dr murad gibi. Hem de daha ucuz. Bu markayı hiç kullanmadım. Ama ben de iyi bir göz çevresi arıyorum şu aralar :)

Sorunlu ciltler için biraz daha eczane markalarından yanayım. La roche avrne dr murad gibi. Hem de daha ucuz. Bu markayı hiç kullanmadım. Ama ben de iyi bir göz çevresi arıyorum şu aralar :)

Bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim aslında. Benim bir tek göz altı kremim Shiseido. Geri kalan her şeyim dermokozmetik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…