Doğuma Hazırlık 🛒🛍 Güvenilir Alışveriş Sitesi - Bebek için 🛒🛍

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Fiyatları inceledimde pahalı bence. Joker e bebek civil hatta varsa peki mağazalarını bile kullanabilirsiniz.

Fiyatları inceledimde pahalı bence. Joker e bebek civil hatta varsa peki mağazalarını bile kullanabilirsiniz.
Joker den alışveriş yapcaksanız ptt kargo ile geldiğini gözönünde bulundurun o kargo şubeden eve 2 haftada gelmeyebilir ve pandeminin ortasında hamile halinizle şubeye gidip o kutuyu taşımak zorunda kalabilirsiniz. Bizzat geçen haftalarda anakuzağında başıma geldi

Avm de olmadığı için diret gidip alıyorum ben jokerden
Şu an civilden sipariş verdik mesela orhanlı aktarma hala kocaeliye gelsin diye bekliyoruz kargolarında işi zor

Avm de olmadığı için diret gidip alıyorum ben jokerden
Şu an civilden sipariş verdik mesela orhanlı aktarma hala kocaeliye gelsin diye bekliyoruz kargolarında işi zor
Civili de eliyorum o zaman sürat kargo , ptt kargo ile gelen her markadan siparişi iptal ediyorum asla zamanında ve düzgün gelmiyor

Civili de eliyorum o zaman sürat kargo , ptt kargo ile gelen her markadan siparişi iptal ediyorum asla zamanında ve düzgün gelmiyor
Aras şu an benim civilde 11 inde siparş verdik büyük ihtimal dün sabah yola çıktı orhanlıda aktarma dedi,herhalde çevirmeye yakalandı ben hep derim gidip almak daha iyi e bebek ve jokerden birebir alıyorum. Civil hem merkez
Hemde kalabalık dedik ama böyle de bekliyorsunuz işte.
Lcw defcto dan da kargo ile aldım direkt sıkıntısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…