sibelmustinin çeyizleriii buyrun bakalımmm=)))

ben geçen bi hesap yaptım, internetten getirttiğim her iki üründen birini iade etmişim..

nasıl olsa kargo ücretsiz oluyor çoğu iadelerde, beğenmediğim zaman hiç tereddüt etmeden alo kargo diyorum kapıya gelip alıyorlar :))

ayyy o kargolar benm kapıma niye gelmiyor anlamıyorum çıldıracağım bir gün canımm. ikinizinde tencerelerini çok beğendimm çok uyguna almışsıznı canlar çok da şık duruyor seramiklerim olmasa ben de alırdım
değiştirmekle de iyi yapmışsın canım bende seramik tavamda küçük bir nokta var diye değiştirmiştim

gelirler canım neden gelmiyorlar ki..:44: hele de kargo ücretsizse ve iade ücretini de satıcı karşılıyorsa minicik bir paket dahi olsa gelip alıyorlar.. ama kargo ücretini biz karşılayacaksak ekstra ücret istiyorlar sanırım kapıya gelince..(

ben hep satın alırken kargo ücretsiz olan yerlerden alıyorum ve iadelerde de hiç bir ücret almadan kapıdan alıyorlar.. sadece bir defa iadede kargo parası ödedim, tek bi bornoza 10 tl..içime oturdu vallahi.. o günden sonra da ''cayma hakkı'' kapsamındaki iadeleri kim karşılıyor özellikle bakıyorum sitesinden sonra siparişi veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…