kardeşim 16 yaşında mükemmel bakacağımızdan şüpheniz olmasın zaten yayla evinde bakılacak orası da aynı kış ortamı gibi
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama barinaklarda mutlaka vardir. Size özelden bir link gönderiyorum; orayada mutlaka bakin. Ha bu arada neden illa yavru istiyorsunuz anlayamiyorum kusura bakmayin; onlarca yuva bekleyen can varken.
mesajını gördüm mesaj sayım yetersizmiş cevap atamadım teşekkür ederim.Şimdi kardeşimi kırmak istemiyorum o o tarz köpeğe hayran şimdi onun hevesini kırmayayım istediğini alayım parayla almaya bende karşıyım o bir canlı onu nasıl satıyorlar anlamıyorum kadına indirim olurmu dedim hayır diyor muhabbetine girmek bile beni rahatsız etti.Neyse onların işi de o :2:
mesajını gördüm mesaj sayım yetersizmiş cevap atamadım teşekkür ederim.Şimdi kardeşimi kırmak istemiyorum o o tarz köpeğe hayran şimdi onun hevesini kırmayayım istediğini alayım parayla almaya bende karşıyım o bir canlı onu nasıl satıyorlar anlamıyorum kadına indirim olurmu dedim hayır diyor muhabbetine girmek bile beni rahatsız etti.Neyse onların işi de o :2:
Yavru sibirya kurdu arıyorum küçük kardeşime hediye edeceğim ama fiyatları 500-900 tl arası bir sevimli köpeği bu kadar pahalı satmak nerden icap ediyor anlayamıyorum.Kardeşim tam bir husky hayranı beyaz tenli mavi gözlü olanlarına bayılıyor aradım baya bulamadım bulamayacağım gibi bir fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Yavru sibirya kurdu arıyorum küçük kardeşime hediye edeceğim ama fiyatları 500-900 tl arası bir sevimli köpeği bu kadar pahalı satmak nerden icap ediyor anlayamıyorum.Kardeşim tam bir husky hayranı beyaz tenli mavi gözlü olanlarına bayılıyor aradım baya bulamadım bulamayacağım gibi bir fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Satın almak gibi bir düşüncem yok zaten hediye etmek demeyim de ne diyebilirim sonuçta çok istediği bir şey her yolu deniyorum görüşleriniz için teşekkür ederim.
barınaklarda yuva arayan bir sürü minik var.ilgiye şevkate muhtaç onlardan alsanız şart mı sibirya kurdu? eğer kardeşiniz köpek seviyorsa sibirya dışındakileri de sever diye düşünüyorum =)
Başka bir cins bulun lütfen.
O hayvanlar soğuk iklim dışında çok zorlanıyorlar.
Kışın bile dilleri dışarıda.
Ne zaman görsem hep çok üzülmüşümdür.
Bir de kardeşiniz kaç yaşında, eğer bir hayvanın sorumluluğunu alamayacak, onunla ömrünün sonuna kadar beraber olmayacaksa, sadece hevesse ve geçecekse onu vazgeçirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?