sıcaaaakkkk

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
merhaba kızlar, 31+3 günlük hamileyim. yanıyorum kavruluyorum terliyorum pişiyorum. tamam sıcak ama bize iki kat fazla sıcak. sıcaklardan kurtulmak için bi öneriniz, bi ilaç falan yok mu?

Canım ben henüz 15 haftalık hamileyim; ama ben de senin gibi kavruluyorum, içim yanıyor akannehir
Ben serinlemek için ensemi soğuk su ile ıslatıyorum.İşe yarıyor kaydirigubbakcemile2

bende 25 haftalığım ama kütahyada yaşadığım için geceleri yorgan örtüyorum :d imrendirmek gibi olmasında
gündüzleri sıcak oluyor ama evler o kadar değil,çok gerekmedikce dışarıya çıkmam gündüzleri olur biter

merhaba kızlar, 31+3 günlük hamileyim. yanıyorum kavruluyorum terliyorum pişiyorum. tamam sıcak ama bize iki kat fazla sıcak. sıcaklardan kurtulmak için bi öneriniz, bi ilaç falan yok mu?

nurcancım senle aynı gidiyoruz bende 31+2 deyım tahmini doğumda 15 ağustos da sıcaklara gelınce ben burda bahedıldığı gıbı ekstradan bir sıcaklama yok ama evdeysenız calısmıyosanız doktorumunda verdığı tavsıyeler bol bol su ve ayaklara soğuk su masajı vallahı pazardan aldım ortaboy bir leğen :):):) ayaklarımı soğuk suya koyuyorum vucut ısısı dusuyo ama cok fazla bır sıcaklamada yok yanı allah hepımıze hayırlı doğumlar nasıp etsın

burası okadar nemli ki hiç hareket etmene gerek yok terlemek için üstüne yapışıyo zaten nem bol bol ılık duş alıyorum bende anca rahtlıyorum gece ise kabus resmen eşim bile kafamı yastığa koyduğumda ıslak gibi geliyor diyor, birde beni düşünün.( ayaklarım şişti nerdeyse damarlarım çatlayacak bugün çok fena sızlıyor( bebekte coştu bugün valla...

ben de gece biraz zorlanıyorum uyurken bi de gece sırt üstü uyanıyorum bazen acaba bi zararı olur mu bebeğime.. dünden beri deli gibi tepinmiyor da annelik endişeleri baş göstermek üzere..

benim de 13 ağustos
üşütme kendini soğuk suya ayaklarını koyup. bebek gazlı olur derler hem.

ben de gece biraz zorlanıyorum uyurken bi de gece sırt üstü uyanıyorum bazen acaba bi zararı olur mu bebeğime.. dünden beri deli gibi tepinmiyor da annelik endişeleri baş göstermek üzere..

ben uykuya dalmak için hep sırt üstü yatıyorum, daha rahat ediyorum, gün içinde uzandığımda da aynı şekilde. hem sırt üstü yatınca daha çok hareket edior bebişim sanki.

ben de yanıyorum yaa.. işin kötüsü hava sıcak olunca bebeğim de çok hareket etmiyo korkuyorum. akşam ellerim ayaklarım davul gibi oluyo.. Allah yardımcımız olsun kızlar ne diyim. anne olmak kolay değilmiş..

gerçekten yaa.. Benim de 36. haftam.Hem çok sıcak hem de aşırı bir nem var bu sene bursada.Mersin gibi olsu burası.Giydiklerim üstümde ıslanıyor.Bütün gün yerlerde yuvarlanıyorum. Evim de aşırı sıcak. akannehir Allah yardımcımız olsun..

bende 27 haftalığım ama gecertık kabus hiç uyku yok bolkonlarda bekliyorum çok sıcak bebekte çok rahatsız ediyor sağolsun
bende ılık duşla duruyorum allah sabır versin hepimize

hemşerim bende kütahyalıyım oralar serin oluyor tadını çıkar ben imrendim vallahi sana keşke orda olsam
nersindesin kütahyanın
ben domaniç ilçesindenim aileme geldikce serinliyorum

bende alanyadayım inanılmaz bir sıcak var helede bugün sıcaktan çatlaıycam nerdeyse çeşmedn akan su bile sıcak akıyo esen rüzgar bile yanıyodu resmen o derece ne ev ne balkon hiçbirşey kesmedi geceleri zaten uyuyamıyorum bütün gün uykulu geziyorum buna bi çare bulmak lazım bir fikri olan varmı oglumun hamileligi kışın geçti ne rahatmışım ozaman degerini şimdi anlıyorum rabbim kolay geçirmek nasip etsin herkese hamileligini iyi gecekler arkadaşlar

bugün bende çok sıcakladım yaa oturduğu yerde su içiyorum hemen gözeneklerimden çıkıyor:) akşam üzeri rüzgar çıktı biraz serinledi.valla kayınvalidemlere gittik balkon sefası yaptık da biraz serinledim.

hemşerim bende kütahyalıyım oralar serin oluyor tadını çıkar ben imrendim vallahi sana keşke orda olsam
nersindesin kütahyanın
ben domaniç ilçesindenim aileme geldikce serinliyorum

merkezdeyim. sanırım ilk defa iyki kütahyadayım dedim :)))
izmirliyim aslında,e izmirden kütahyaya gelince koyuyor insana:) ama hamilelikte bu sıcaklarda izmir hiç çekilmezdi heralde

ayy bende 29 haftalığım uyku yok 4-5 kere uyanıyorum yastık elimde geziyorum odalırı sık sık duşa girip bol bol su içiyorum ama ne fayda daha çok var doğuma eylülde kısmet olursa doğum.allahım herkese kolay doğum nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…