sıcaaaakkkk

ya ben ne yapim bende adanadayım sıcak ve aşırı nemli hava bazen nefes bile alamıyorum öğlen saatleri dışarı çıkmak ölüm

aynen ya burasıda aynı şu saat olmuş halen sıcak öglen dışarı çıkanda zaten ancak mecburiyetten çıkar yoksa dayanılacak gibi degil adananın sıcagını iyi biliyorum üniversitedeyi orada okudum zaten hataylıyım bizim oralarda sıcak ama burası bi felaket

ben uykuya dalmak için hep sırt üstü yatıyorum, daha rahat ediyorum, gün içinde uzandığımda da aynı şekilde. hem sırt üstü yatınca daha çok hareket edior bebişim sanki.

sırt üstü yatabiliyorsan bravo..

hamilelerin en çok zorlandığı yatış şeklidir..
tıbbı olarak da kanıtlanmıştır..damarlara baskı yapıp, tansiyon dşüklüklerine yol açtığı için ani baygınlıklar bile görülür..

şahsen sırt üstü yattığım zaman fenalık geçirecek gibi olup hemen yan dönerim...

-----scak konusuna gelince katılıyorum.ben de çok etkileniyorum..mecbur kalmadıkça evden çıkmamak lazım..

Ben de sırtüstü daha rahat yatıyorum.Sola yatmak daha iyi diye arada sola dönüyorum. Yoksa benim için de en rahatı sırtüstü yatmak. opuyorumnanaktan :CüvCüv:

malesef ben hiçbir şekilde rahat uyuyamıyorum çünkü sırt üstü belime agrılar girdiriyo sag yatsam sanki nefes alamıyorum gibi oluyo sola yatıyorum buseferde kollarım uyuşuyo sıcak bi taraftan bu sıkıntılar bir taraftan neyapacagımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…