- Konu Sahibi incitanemtuana
-
tamam resmini paylaşırım canım ama senin gibi güzel süsleyemem ben o konuda beceriksizimdir amann mühim olan tadı :teytey:cokacimcoook
canım benim iki gündür rejimdeyim ve çıkamıyorum bu tarif konularından mafoldumben
işte o tarifleri yapa yapa 45 kilo evlenip 52 kiloya çıkmış biri var karşında, bayıldım bu tarife ama biraz zayıflayınca kendime ödül olarak yapıcam cokacimcoook ellerine sağlık opuyorumnanaktan
heyyy süper buuu:lepi:harikasın sen ya ellerine sağlık bitanem müthiş bişey olmuşŞeniz
aman incim senin bize garazinmi varlmaz:
bu ne gene böle:1shok:
zaten bütüngün ac kaliyoruz aksam oluncada masallah hominigirtlak ne bulsak yiyoruzcokacimcoook
bak simdi yarin muz almaya gidecem bunu yapmak icin:jeyyar:
ellerine saglik bidenem nefis görünüyoropuyorumnanaktana.s.
waaaooowww bu ne yawfff incim naptın sen. biyerimin şişmesini istiyon sen. süper görünüyo. yapmazsam çatlarım. kaydettim hemencek,
Elcazlarına sağlık bu arada.
muzu kızarmış olarak hayal edemiyorum hep duyuyorm ama hiç cesaret edip denemedim...
Bunu görünce cesaretim geldi valla
Bakalım denerim benimki ne diyecek...
incim ellerine saglik canim daha once hic yemedim hani mikronda falan yaptimda
kizarmis yemedim
istah acici gorunuyo valla
Ramazanda değişik ne yapsam diye dolanırken okudum tarifinizi kaydirigubbakcemile3
Çok değişik ve hoş
Daha önce de hiç duymadım ve yemedim
Ama denemek istiyorum kaydirigubbakcemile2
Ellerinize sağlık kaydirigubbakcemile3
benimde canım çok çekti ya :) ellerine sağlık çok güzel görünüyo ve muz gelir gelmez yapıcam
rejimdeyim mafoldumbenmafoldumben
böyle marifetli bacılar olduktan sonra rejimi kim takar
Ayyy muzu pek sevmem ama fırında çikolatalısını da çok sevmiştim, bunu da denicem, süper görünüyo,
nasıl bir yaratıcılık ya şaşırıyorum cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?