Tatlı Tarifi Sıcacık Muz yemede yanında yat:)-Resımlı

incitanem ben bu tarifi anneme anlatım ne kadar nefis oluyor diye.çikolata bal krema fındık fıstıkla süslü düşünsene dedim.afedersiniz ama işte cevap:
-kızım sen onları yersen düz duvara tırmanırsın o yüzden hiç bulaşma :kedi: :kedi:laelaelaelaelae

:roflol:tecrübe konusmus dessene:roflol:
annenin ellerinden öperim
ama ne acidan öyle dediki
:kedi:ben gecenin bir vakti yapmistimda bana bisey olmamisti:kedi:

:1shok::1shok:

kızarmış muz ilk kez duydum
resimleri görmesem muzda kızarırmı canım der geçerdim:1closedeyes:
ama çok güzel görünüyor
deniycem ilk fırsatta
bu dehşet kilo aldırır tam bana göre yani :lepi:
yalnız bi sorum var canım

tereyağı olması şart mı ağır olmaz mı?:uhm:

ben sanki sevemedim bu kizarmis muz isini ya ben mi beceremedim acaba bilmiyorum ki :ecrin_bebek:

:roflol:tecrübe konusmus dessene:roflol:
annenin ellerinden öperim
ama ne acidan öyle dediki
:kedi:ben gecenin bir vakti yapmistimda bana bisey olmamisti:kedi:

denemeye ne gerek var..hepsi başlı başına aganigi naganigi bilmiyozmu sanki :jeyyar:

hepsi bir araya gelince süperman ın şifalı karışımı gibim olmuş lülülülülülü

ohh ne ala canın çeksede çekmesede yanı başında kocen var biz bekarız netcez senağlama

ilgini cekmesine sevindim canim
umarim dener ve begenirsin
yaparsan yorumunu beklerim
tatlim ben cok az tereyagi kullandim
ama istersen onun yerine cok az siviyag kullan ki yapismasin tavayaa.s.

ben sanki sevemedim bu kizarmis muz isini ya ben mi beceremedim acaba bilmiyorum ki :ecrin_bebek:

oy canim denedinmi yoksa
olabilir bebem zevkler ve renkler nasil tartisilmazsa
damak tadina hitap etmemis olabilir
üzüldüm inan
neysseki umarim tek muzla denemissindir
yorumun icinde ayrica cok tsk ederim canim
olumlu olumsuz her yorum cok degerli benim icinopuyorumnanaktana.s.:1hug:

:jeyyarzaman tarifi denemek icin evlenmeyi beklicen canim:jeyyar:a.s.

denedim evet ama soyle yaptim, kalin kalin dilimledim muzlari tereyagda kizarttim. yagda olmasina ragmen yapisti teflona hem de ve sunen bi yapi oldu muzda gariplesti fisfisfis kokusu da garip geldi.. belki de muzun cinsindendir ya :uhm:

farkindaysan ben beceremedim veya muzun cinsinden gibi kiliflar uydurmaya calisiyorum cunku bu kadar sevdiginiz icin cok kiskaniyorum kesin benim yaptiklarimda bisey var :roflol:

canim acaba kizartirken cokmu fazla duruttun ben hemen ciz biz yaptim
sünmüs ve yapismis olmasi sanki bunlara isaret
ay inanki cok üzüldüm kizarmis muzla böyle bir tecrübe yasamis olmana
böyle olmasini istemezdim senin adina inan
ama yorumunu paylastigin icin tekrar tsk ederima.s.

kızlar ben bunu dün gece yaptım ve mükemmeeellllll oldu herkes bayıldı, nasıl yedim bilmiyorum iki saniyede bitti, yalnız ben bisküvi koymadım fındıklı çikolata kullandım ve 4 tane muza 2 paket çikolata erittim yani bayaa fazla oldu aynen buradaki gibi de krem şanntiyi yanında koydum... yalnız kremşanti olmasa gerçekten bana ağır gelebilirdi iyi ki yapmışım teşekkürler incitanemtuana müthiş bi lezzetle beni tanıştırdığın için opuyorumnanaktan

ay bu tarifler benim akilimi basimdan aliyor:)
bu gidisle muz muftelasi olcam aslinda siralama yapsam meyveleri en sevdigimden baslayarak muz en en en sonuncu olur:) fakat diger muzlu tarifini begendigime gore bununda guzel olacagini dusunuyorum:)

kızarmış muzun iyi olduğunu ben de duymuştum ama yerlilerin yaptığı şekilde
ellerine sağlık ablacım. ama ben normal muz yemeyi tercih ediyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…