SICAK BASMASI GEBELİK OLABİLİR Mİ!!!!!

Butik alfa

🌸✨
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
953
744
53
Kızlar ilk hafta göğüs agrısı ve ara ara sıcak basması hamilelik belirtisi olabilir miii???

Olabilir test yapınız

Gebeliğin ilk haftaları çok bariz belirteli olmuyor genelde çoğunu psikolojik yapıyormuşuz Ama sıcak basması hamilelikte mevcut ama 10.haftadan sonra olur diye biliyorum ama göğüs ağırısı ve sızlaması gittikçe hislerinin artması ilk haftadan itibaren görülebiliyor .. ama tek değerlendirmek doğru değil ilişkiden sonra kaç gün geçti beklenen adet tarihe kaç gün var bunları bilirsen daha net sonuçlar elde edebilirsin

Yaa ben nisann 6sında çatlatma iğnesi oldum bugün bir hafta oldu işte göğüslerim ağrıyor sadece inşallah hamile kalırım

Çatlatma iğnesi olalı bir hafta olduu. Çarşamba günü progesteron testi yapılacak ondan sonraki hafta test yapmamı önerdi doktr ama ben cok ssbırsızım bekleyemiyorum napcam bilmiyorum

Emin değilim hamileliğimin ilk dört ayı üşümeyle ve titremeyle geçti ısıtıcıyla kanki olmuştum

Çatlatma iğnesi. Aman Allah bildirtmesin diyeyim.
Allah her isteyene tez zamanda nasip etsin inşallah.
Ben istemeden hamile kalan kısımdayım ve kasımın ortası sıcaktan bunalma, uyutmayan bir iç sıcaklığı, hafif kasık ağrısı sebebiyle anlamıştım hamileliğimi 10 gün kadar sürdü.
İçeriği okumadan konuya cevap verdim sadece.
Hamileliğimi de 2 buçuk 3 haftada öğrendim.

Hayırlısıyla kucagını almayı nasip etsin rabbim. İnşallah bizede nasip etsin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…