- 13 Ocak 2020
- 46.320
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.067
- 598
- 33
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Ben de okuduysanız diye meraktan sordum. Hayırlısı neyse onu versin Allah hepimize.Allah her isteyene tez zamanda nasip etsin inşallah.
Ben istemeden hamile kalan kısımdayım ve kasımın ortası sıcaktan bunalma, uyutmayan bir iç sıcaklığı, hafif kasık ağrısı sebebiyle anlamıştım hamileliğimi 10 gün kadar sürdü.
İçeriği okumadan konuya cevap verdim sadece.
Hamileliğimi de 2 buçuk 3 haftada öğrendim.
Tamam sen hiç belirtilere bakma. Bende her seferinde yeni bir belirti oluştu. Tamam dedim bunu hiç yasamadım bu sefer kesin dedim ama olmadı. Sakin ol 14.gunü bekle.bende otrivelle kullandım
Tamam sen hiç belirtilere bakma. Bende her seferinde yeni bir belirti oluştu. Tamam dedim bunu hiç yasamadım bu sefer kesin dedim ama olmadı. Sakin ol 14.gunü bekle.
Sen cevabı buldun. Eveet.mecburen bekliyoruzz yapıcak bişey yok maalesefbide aşırı bi baş ağrısı var o da kesin strestendir
Sen cevabı buldun. Eveet.
Benim ilk belirtim sıcak basmasıydı, inanılmaz bunalmıştım.Kızlar ilk hafta göğüs agrısı ve ara ara sıcak basması hamilelik belirtisi olabilir miii???
Gebelik gerçekleşirse sen öğrenene kadar oluşan nöral tüp sağlığını sağlamak için. Gebeliğe katkısı yok ben ekstra bir iki vitaminli olanını 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum.bir de folik sait kullanıuorum bi yararı olur mu acaba
Gebelik gerçekleşirse sen öğrenene kadar oluşan nöral tüp sağlığını sağlamak için. Gebeliğe katkısı yok ben ekstra bir iki vitaminli olanını 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum.
Merhaba sonucunuzu merak ettim. Insallah hamilesinizdir.İnşallahh rabbim tez zamanda anne olmayı nasip etsin bize nediyim ki :/
Maalesef canım kimyasal hamilelik olduMerhaba sonucunuzu merak ettim. Insallah hamilesinizdir.
Uzuldum canim cok gecmis olsunMaalesef canım kimyasal hamilelik oldu
OlmasınKızlar ilk hafta göğüs agrısı ve ara ara sıcak basması hamilelik belirtisi olabilir miii???
İnşallah hamilesindir canımm. Maalsef geçen ay olmadı inşallah bu ay olur benimdeUzuldum canim cok gecmis olsunbenim de sicak basmalarim var ilk defa boyleyim kasiklarimda batmalar oluyor. O yuzden sordum.
Insallah canim tez zamanda bebegine kavusursun.İnşallah hamilesindir canımm. Maalsef geçen ay olmadı inşallah bu ay olur benimde
İnşallah tutar canım ben ovu yapmıyorum zaten hiç yapmadım bide sanki onu yapınca insan daha cok strese gieiyor gibi geliyor bana o yüZden gün alırı ilişki yaşııyorum özellikle yaptıgım başka bişey yokInsallah canim tez zamanda bebegine kavusursun.Ben galiba yumurtlama donemindeyim testlerden de cok anlamiyorum
Ben de pek yapmiyorum canim tesaduf deneyeyim dedim esim vardiyalı calisiyor bizim her zaman firsatimiz olmuyor malesefİnşallah tutar canım ben ovu yapmıyorum zaten hiç yapmadım bide sanki onu yapınca insan daha cok strese gieiyor gibi geliyor bana o yüZden gün alırı ilişki yaşııyorum özellikle yaptıgım başka bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?