SICAK BASMASI GEBELİK OLABİLİR Mİ!!!!!

Ben de okuduysanız diye meraktan sordum. Hayırlısı neyse onu versin Allah hepimize.

bir de folik sait kullanıuorum bi yararı olur mu acaba
Gebelik gerçekleşirse sen öğrenene kadar oluşan nöral tüp sağlığını sağlamak için. Gebeliğe katkısı yok ben ekstra bir iki vitaminli olanını 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum.

İnşallah hamilesindir canımm. Maalsef geçen ay olmadı inşallah bu ay olur benimde
Insallah canim tez zamanda bebegine kavusursun. Ben galiba yumurtlama donemindeyim testlerden de cok anlamiyorum

Insallah canim tez zamanda bebegine kavusursun. Ben galiba yumurtlama donemindeyim testlerden de cok anlamiyorum
İnşallah tutar canım ben ovu yapmıyorum zaten hiç yapmadım bide sanki onu yapınca insan daha cok strese gieiyor gibi geliyor bana o yüZden gün alırı ilişki yaşııyorum özellikle yaptıgım başka bişey yok

Ben de pek yapmiyorum canim tesaduf deneyeyim dedim esim vardiyalı calisiyor bizim her zaman firsatimiz olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…