Sicak hamilelik ve uyuyamamak.

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Onerisi olan varmi,23 haftalik ikizlere hamileyim ve uyku girmiyor gozume 5 saatlik uykuyla duruyorum,ne yapmaliyim,cok cok cok sicakk,durdugum yerden ter bosaliyor

Mukafati güzel olacak biraz dikenine katlanman lazım.

Çözüm önerim yok her şekilde terleyip afakanlar basacak nasıl olsa.

Klimadan başka önerim yok.
Kapandığı an gözümü açıyorum.
Mümkün değil başka türlü uyuyamam, yine iyi uyumuşsunuz 5 saat.

Alamazsanız yer yatağı yapın en azından.

Ben de aynıyım 20 haftalık hamileyim yok arkadaş uyku yok. Klima var ama o da çarpıyor, her yerim tutuluyor ayaklarım buz kesiyor.

Sıcaktan da fenalık geliyor, uyku da yok ne olacak bilmem.

Nemli bir şehirde yaşıyorsanız yani deniz olan vantilatörün etkisi olmaz klima lazım..

Allahtan 23 haftalık biraz daha ileri olsa o daha fena olurdu. Rabbim sana yardım etsin kıyamam ya. Duş al sık sık. Ayaklarını yıka bol bol. Çok çok az nemlendir giysilerini daha kalıcı çözüm klima alabilirsen su an tabi.

hava sıcak sürekli çişim geliyor ve karnımda gündüz hareketsiz gece sabaha kadar hareketli bir kızım var!!!! Tam dalacak gibi olsam ya kız basıyor tekmeyi ya çişim geliyor! üstelik kocam uykusunda konuşan bi Ada'm

Konuya el atıyorum.. Aslında 35. Haftam Kocaman göbeğim, erken doğum riski ile yatakta dönerken sanki karnımın içinde yüz kilo ile bir o yana bir yana dönmek paha biçilemez.. Hava sıcaklığı cabası.. Halinize şükür edin.. Ben sizin haftanızda yan gelip yatıyordum ne kilo ne bişey.. son bir ayda dehşet kilo aldım, son bir hafta abartmıyorum fil gibi şiştim.. Ve dün yaşadığım kanama ile öğrendiğim erken doğum riskim.. Üstüne bulunduğu ilde Deniz var ve sıcaklık nem birbiri ile karıştı.. Eskiden bıraksalar akşam 9 da yatardım simdi gece 2 oluyor tık yok en çok eşim şaşkın.. Çünkü yatakta rahat edemediğimi aslında hiç bişekilde rahat edemediğimi biliyor.. Üzgünüm kızlar ama zor günler geliyor asıl göbek büyümeye başlasın o zaman ipler kopuyor..
Ama her güzel şeyin bir zorluğu var.. Gül'ün bile dikeni var insallah bunlara rağmen herşey güzel geçer ve bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız..
Sıcaklık için tek çözüm ya klima ya ılık duş.. Vantilatör 7/24 açık bizde çözüm değil yeni taşındım klima ciddi ciddi düşünüyordum ama maddi olarak biraz pahalı geldi beklemeye aldım belki kışın alırım da önümüzdeki yazı kuzucukla rahat geçiririz :)

Ayni dert bendede var hamile kaldim kalali iki uc saatlik uykuyla idare ediyorum hormonlarla alakali galiba...kizimdada uykudan gozumu acamazdim .sende doguma kadar idare etcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…